Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Τις προηγούμενες μέρες σας αποκάλυψα πως για την «Οικογένεια Άνταμς» που θα ανέβει στο «Βέμπο» από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά έχουν «κλείσει» ήδη οι Demmy, Μαρία Σολωμού,  Κρατερός Κατσούλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Κωνσταντίνος Καζάκος.

Και τώρα επανέρχομαι για να σας…προδώσω και πάλι πρώτος ότι στην διανομή «έκλεισε» και ο τάχιστα ανερχόμενος Άρης Μακρής που μάθαμε από το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα Boys and noice.   

Αρχικά η Θέμις Μαρσέλλου που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της δουλειάς τον είχε «κλείσει» για το «Grease» που ετοίμαζε και με το που «ναυάγησε» αυτό τον «έκλεισε» για την «Οικογένεια Άνταμς».

13.40 ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ Και επειδή ξέρω ότι θέλεις και το κους-κους σου, έχω να σου αποκαλύψω ότι η Demy με τον Άρη Μακρή είναι πολύ κοντά. Όχι γιατί κάτι τρέχει κάτι μεταξύ τους, αλλά γιατί η  λαμπερή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι  με τον αδελφό του Ντέμη που είναι ηθοποιός. Όλα εγώ;

 

 

 

Κανονικά επέστρεψε στα γυρίσματα του γερού «Celebrity game night» η Σμαράγδα Καρύδη κι έρχονται τα καλύτερα από ότι μαθαίνω, την ώρα που η ίδια κάνει εντατικότατα μαθήματα χορού με τον ικανότατο Αναστάση Δεληγιάννη που έχει δουλέψει στα «Μερικοί το προτιμούν καυτό», «Σικάγο», «Πρισίλα»κλπ για το υπέροχο μιούζικαλ Sweet Charity που πρόκειται να δούμε στο Badminton.

Κάνει και φωνητική και χορό και μελετά με μεράκι το ρόλο πριν καν ξεκινήσει τις πρόβες της. Το νέο της «στοίχημα»την γεμίζει με χαρά και όπως τονίζει για τις δουλειές της θέλει να μιλά και να μην απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με το ότι μένουν μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, όπως δήλωσε ο ίδιος και για το πώς είναι η σχέση τους με λεπτομέρειες κλπ.

«Μπορεί να μίλησε ο Θοδωρής επειδή του ήρθε εκείνη την ώρα, αλλά … τελειώνει εκεί όλο. Δεν θα το ανακυκλώσω ότι συζούμε κλπ. Μου είναι άβολο και δεν θα το κάνω…»μου ξεκαθάρισε η Σμαράγδα και όταν είναι κάθετη,δεν αλλάζει γνώμη. Τόσο καιρό δεν είχε μιλήσει-παρά μόνο εμμέσως μέσα από αναφορές στο πόσο τον εκτιμά αλλά και τον αγαπά-και δεν έχει διάθεση να το κάνει ούτε και τώρα…

 

 

Ο ικανός ηθοποιός Παναγιώτης Βασιλόπουλος, «παιδί» του Θεάτρου Τέχνης που… συστήθηκε στο πλατύ κοινό μέσα από την σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» και είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ «Κάτω Παρτάλι»να διεκδικεί ερωτικά την ηρωίδα που «ντύνεται» η Βασιλική Τρουφάκου, «έκλεισε» να κρατήσει έναν βασικό ρόλο στους εντυπωσιακούς «Συμμαθητές».

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο ηθοποιός επιλέχτηκε από την άξιο σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο για να ενσαρκώσει ένα μέλος μυστικής οργάνωσης που κλέβει πλούσιους για να βοηθήσει φτωχούς, ο οποίος θα βρεθεί σε τρελή κόντρα με τον Άρη [Ρένο Ρώτα] για την ωραία Μπέτυ [Ναταλία Δήμου].

Τα γυρίσματά του ξεκίνησαν σήμερα [με το καλό!],ενώ αναμένονται οι εξελίξεις στο θρίλερ- Παρτάλι,στο οποίο εκκρεμεί η ιστορία του. Ε,ναι, θα επανέλθω με νεότερα,απλά ήθελα να σε ενημερώσω για την νέα γερή έλευση στους «Συμμαθητές».

 

 

 

Η ολοκαίνουργια σπαρταριστή κωμωδία των Ρέππα- Παπαθανασίου «Πουλάμε γαμπρούς»  που …σπάει πόρτες στο«Ακροπόλ»   -δες πρώτη παράσταση σε εισπράξεις-,πρόκειται να «ταξιδέψει»το καλοκαίρι    ανά την Ελλάδα. Αυτή είναι, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του enikos.gr η πρόθεση του ισχυρού διδύμου   και των θεατρικών επιχειρήσεων των αφωνΤάγαρη     και όλα δείχνουν πως θα πάρει…σάρκα και οστά, προκειμένου να απολαύσουν τη δουλειά τους και… εκτός των τειχών. Θέλεις και στόρι για να έχεις μια καλύτερη εικόνα; Ο Μάκης Κωσταρέλλος είναι τηλεοπτικός παραγωγός. Σε κρίση λόγω κρίσης. Η γυναίκα του η Φλώρα έχει ινστιτούτα μανικιούρ-πεντικιούρ. Κλειστά και πτωχευμένα. Ο γιος τους ο Αλέξης δεν τα πάει καλά με τις επιχειρήσεις –είναι         και το χεράκι του λιγάκι μακρύ.Ο κηπουρός τους ο Αλέξης, που έχει κι αυτός έναν γιο, δεν κοιτάει τις γλάστρες -έχει βάλει στο μάτι το αρχαίο αγαλματάκι της οικογένειας, ποιος ξέρει από που προήλθε κι αυτό.

Ένας γενικός γραμματέας υπουργείου …πουλάει εξυπηρετήσεις κι υπογραφές με αντίτιμο, μεταξύ άλλων,ερωτικές χάρες.Μια Ρωσίδα ψάχνει γαμπρό  από το Internet και μια άλλη Ρωσίδα αγοράζει κειμήλια, αρχαία κατά προτίμηση.Ο Κωσταρέλλος έχει ερωμένη μια επίδοξη τηλεπαρουσιάστρια… Η Κωσταρέλλου έχει εραστή της τον κηπουρό.Ο γιος του κηπουρού έχει φιλενάδα με λεφτά, οι Ρωσίδες καταφθάνουν φορτωμένες λεφτά και λυσσασμένες για ψώνια, όλοι οι ήρωες έχουν την φωλιά τους κάπως λερωμένη…Όλα πωλούνται, όλα αγοράζονται στην ιστορία μας κι ένα  βράδυ, τα φέρνει έτσι η ζωή που  στο σπίτι των Κωσταρέλλων γίνεται το έλα να δεις! Πρόκειται για μια γνήσια,καυστική κωμωδία του ισχυρού διδύμου που υποστηρίζεται με μεράκι και δεινότητα από τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Κώστα Κόκλα,Γιάννη Τσιμιτσέλη ,Νικολέττα Βλαβιανού, Σπύρο Πούλη, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Μάνο Ιωάννου,Νίκη Λάμη, Αντιγόνη Νάκα.

 

 

Ανέβηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην σκηνή φέτος που είναι πιο πολύ της μόδας από ποτέ; Όχι, μην ανησυχείτε,δεν ανέβηκε και αυτή. «Παίζει» όμως στο «Θεέ μου,τι σου κάναμε;»που έφερε…     στα καθ’ημάς ο Λάκης Λαζόπουλος με δεινότητα.

Ο ήρωας που παίζει ο ίδιος ο Λάκης λέει κάποια στιγμή στη σύζυγό του «Είσαι τρελή, έχεις γίνει σαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!»για να πάρει την απάντηση από εκείνη «Εγώ τουλάχιστον παίρνω τα χάπια μου,εκείνη δεν τα έπαιρνε!».Φαντάζεστε τι γίνεται λοιπόν!Κλαίει το κοινό από τα γέλια με την προσθήκη του Λάκη που…σπάει κόκαλα!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ