Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ – 1/9/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

 

Πολύ γερό θίασο έφτιαξε ο εξαίρετος Δημήτρης Καταλειφός για το ανέβασμα του «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» που θα ανέβει στο θέατρο Εμπορικόν, σε σκηνοθεσία του άξιου Γιάννη Μόσχου.

Η σημαντική Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου που σου είχα προδώσει ότι πολιορκεί, «έκλεισε» δίπλα του, ενώ μαζί τους θα είναι και οι καλοί Ευγενία Αποστόλου, Κώστας Βασαρδάνης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιώργος Βουρδαμής, Γιώργος Τζαβάρας και Ιωάννα Πιατά. Γερή ομάδα, το δίχως άλλο! Αναμένουμε λοιπόν τα καλύτερα!

 

 

 

Ο τάχιστα ανερχόμενος Άγγελος Τριανταφύλλου θα «ντύσει» μουσικά το «Ήταν όλοι τους           παιδιά μου» του Μίλερ που θα δούμε στο «Εμπορικόν»σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μόσχου. Σου…πρόδιδα σε προηγούμενη Ατζέντα τον δυνατό θίασο που φτιάχτηκε για την φιλόδοξη δουλειά κι επανέρχομαι για να αποκαλύψω ένα ακόμα άσσο της!

Ο Τριανταφύλλου που συναρπάζει με τις μουσικές του-κορυφαία του δουλειά αυτή στην συναρπαστική «Γκόλφω» και πιο πρόσφατη αυτή των «Ορνίθων»του Νίκου Καραθάνου-επιλέχτηκε από τον Μόσχο και τον Καταλειφό για να «δυναμώσει» την έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακή ομάδα τους! Λάβετε θέσεις!

 

 

 

Πρώτος σου έγραψα ότι ο Χάρης Βορκάς “μαγειρεύει” για την παιδική σκηνή του Ορφέα τα Ψηλά Βουνά με την Καίτη Φίνου στο ρόλο της Αφηγήτριας και τώρα έρχομαι να ανεβάσω την πρώτη πόζα από τη συνάντηση που έγινε προ ολίγου.

Δίπλα στους Βορκά και Φίνου,�� ανερχόμενος Λευτέρης Δημηρόπουλος που θα κρατήσει το ρόλο του πατέρα αλλά και άλλους ρόλους-έκπληξη! Για την ώρα πάρε πρόγευση και θα επανέλθω δριμύτερος!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ