Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 16/11/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Θυμάσαι που σου έγραψα ότι ο «δαιμόνιος» Αλέξανδρος Ρήγας έκανε… λίφτινγκ στο δυνατό έργο που έγραψε με τον Δημήτρη Αποστόλου «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» και το ανεβάζει στο «Αλέκος Αλεξανδράκης-Ριάλτο» της οδού Κυψέλης με πολύ γερό θίασο; Ε, επειδή προβλέπεται να γίνουν… ουρές και πάλι, σε ενημερώνω από τώρα ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την γερή αυτή δουλειά! Με  μία ιδιαίτερη προσφορά ξεκίνησε η εν λόγω προπώληση της επιστροφής της πολυαναμενόμενης παράστασης που σκηνοθετεί ο πολυπράγμων Ρήγας. Από σήμερα και μόνο έως την πρεμιέρα της παράστασης στις 13 Δεκεμβρίου, το κοινό  θα μπορεί να προαγοράζει τα εισιτήρια, του για όποια μέρα και παράσταση επιθυμεί για όλη τη διάρκεια της σαιζόν, στην προνομιακή τιμή των 10ευρώ. Προσοχή: Η προσφορά ισχύει μόνο για αυτούς που θα προσέλθουν στο ταμείο του θεάτρου Αλέκος Αλεξανδράκης – Ριάλτο στην οδό Κυψέλης 54. Λάβετε θέσεις και τρέξτε λοιπόν…

 

Η ΜΑΥΡΗ κωμωδία «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) και παρουσιάστηκε σε όλη την Ελλάδα σε δύο θριαμβευτικές περιοδείες.

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που προβλέπεται να συνεχίζει να αυξάνεται. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας με ανανεωμένη και σύγχρονη ματιά. Πρωταγωνιστούν οι εξαιρετικοί Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Παρθένα Χοροζίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Σοφία Μουτίδου, Παντελής Καναράκης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Πατρίκιος Κωστής, Θωμάς Πανδής και η μοναδική Χρυσούλα Διαβάτη!

 

 

 

 

Αυλαία και πάμε -τρέχοντας πάμε, λέμε! Ρήγας και στην 2η Απαγορευμένη της  ημέρας μια και «κλείδωσε» πλέον η πρεμιέρα της φιλόδοξης παράστασης «Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία» που ετοιμάζει σε πυρετώδεις ρυθμούς για το Pantheon με τις Θεατρικές Σκηνές. Η αυλαία της πολυδάπανης μα και πολυπρόσωπης παραγωγής θα γίνει τελικά στις 9 Δεκεμβρίου και οι… μηχανές έχουν μπει στο φουλ. Λάβε θέση γιατί θα γίνει χαμός για την εν λόγω παράσταση που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στο τονίζω!

ΑΞΙΖΕΙ εδώ να σου υπενθυμίζω ότι η παράσταση «Πυγμαλίων – Ωραία μου κυρία» ανεβαίνει σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα με πρωταγωνιστές τους άξιους Κώστας Κόκλας, Δήμητρα Ματσούκα, Παύλο Χαϊκάλη, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Ορέστη Τζιόβα, Ησαϊα Ματιάμπα, Περικλή Αλμπάνη, ΓαλήνηΤσεβά, Θωμά Παλιούρα, Ιάσωνα Παπαματθαίου και τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ενώ το ρόλο της κυρίας Χίγγινς κρατά η υπέροχη Μπέτυ Λιβανού. Μαζί τους παίζουν και οι καίριοι Γ.Μπανταδάκης, Δ.Γαλάνης, Ελ.Παρασκευά, Έλ. Μετζέλου, Δ.Τσιώκος, Γ.Γκολφινόπουλος, Κωνσταντίνα Λουλούδη, Γιούλη Αγγελή, Κωνσταντίνος Φασίλης.

 

 

 

Λίγες μέρες έμειναν μόνο για την πρεμιέρα της εξαιρετικά φιλόδοξης σειράς «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» του «μετρ» Λευτέρη Παπαπέτρου (δες 21/11) και το enikos.gr εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές ειδήσεις που την αφορούν. Μια από αυτές είναι ότι  για τις ανάγκες του 2ου επεισοδίου η εκθαμβωτική Ζέτα Μακρυπούλια θα… μεταμορφωθεί σε κακομοίρα γριούλα. Όσοι είδαν το ζηλευτό αποτέλεσμα, έμειναν άφωνοι και από την μεταμόρφωση και από την υποκριτική της δεινότητα. Οι ίδιες πηγές μου λένε πως η Ζέτα είναι… σκυλί πολέμου σε αντοχές! Όταν πολλοί συμπρωταγωνιστές της … γκρινιάζουν για τις εξωτερικές σκηνές τους με καλοκαιρινά-λόγω του σεναρίου- εκείνη γυρνά με το φανελάκι, χωρίς… κιχ!

 

-ΣΤΑ μαχαίρια θέλουν δημοσιεύματα την Ζέτα με την Μαρία Καβογιάννη. Μαλώνουν, έχουν κόντρα για το μέγεθος του ρόλου τους και άλλα τέτοια απείρου κάλλους «παίζουν», η αλήθεια όμως είναι ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν κάνει ως τώρα μόνο μια σκηνή μαζί και ήταν μάλιστα εξαιρετικά θερμές η μια με την άλλη. Οπότε μην… τσιμπάτε άδικα!

 

-16 χρόνια είχαν να παίξουν μαζί στην τηλεόραση Καβογιάννη-Χατζηπαναγιώτης (από τα σαρωτικά «Εγκλήματα» που έγραφε ο Παπαπέτρου και πάλι!) και το χαίρονται όσο τίποτα! Τα καλύτερα έρχονται, σου λέει.

 

-ΣΤΗΝ σειρά δεν θα δούμε μόνο τον Αφγανό Chalil Alizada που έπαιζε με την Καβογιάννη στο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» που ανέβασε πέρσι ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά και τον κινέζο Κουέι Φανκ Γιανγκ που ήταν κι αυτός μαζί τους. Ο Κουέι θα εμφανιστεί σε γκεστ στο ρόλο ενός φίλου του… Κινέζου Παντελή Καναράκη! Ανυπομονώ. Και εσείς υποθέτω!

 

-Η λαϊκή τραγουδίστρια Τίνα Τράκου θα κάνει σπέσιαλ γκεστ στην υποσχόμενη αυτή σειρά και θα… πρωταγωνιστεί σε γλέντι που γίνεται σ’ αυτή. Στο γύρισμα έγινε… κόλαση!

 

-ΠΑΓΩΣΕ το αίμα όλων όταν ο Γιάννης Αθητάκης που παίζει ένα ρόλο-κλειδί στη σειρά, έπεσε πάνω σε μια τζαμαρία η οποία έγινε θρύψαλα! Ήταν κι αυτή απαίτηση του σεναρίου του «δαιμόνιου» Παπαπέτρου για αυτό και ήρθε ειδικό τζάμι απ’ το Λονδίνο. Αρχικά υπήρξε η σκέψη να γίνει η σκηνή με κασκαντέρ, ο Αθητάκης όμως τόλμησε να την κάνει ο ίδιος, με αποτέλεσμα να βγει από αυτή με μερικές αμυχές μονάχα…

 

-ΡΑΝΤΕΒΟΥ 21/11.Το νου σας…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ