Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 13/9/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

 

Η δυναμική και παραγωγική ομάδα «Ιδέα» βρήκε νέα στέγη!

Σύμφωνα με πληροφορίες μου η εν λόγω ομάδα των ταλαντούχων Κώστα Γάκη, Κωνσταντίνου Μπιμπή, Αθηνάς Μουστάκα θα… χτυπήσει στο ιστορικό θέατρο «Άλφα» της οδού Πατησίων των Ληναίου-Φωτίου με τις επαναλήψεις των επιτυχημένων τους παραστάσεων «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», «Το δέντρο του Οιδίποδα» και  «Τελευταία μαύρη γάτα» του Ευγένιου Τριβιζά.

Με το καλό! Καλοτάξιδοι να ευχηθώ από καρδιάς!

 

 

 

Σε διπλό ταμπλό θα «χτυπήσει» φέτος ο ικανότατος Σταύρος Νικολαΐδης!

Θα τον δούμε ξανά στην γερή μουσική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο, που θα παιχτεί πια στο «Ακροπόλ» με τον Γιάννη Μπέζο να ηγείται του θιάσου, αλλά και σε μια φιλόδοξη δουλειά από την οποία εξασφάλισα και φωτογραφικό υλικό!

Ο έμπειρος ηθοποιός θα παίξει μαζί με την -πάντα ωραία!-Ρέα Τουτουντζή στην ρομαντική κωμωδία «Δεν ταιριάζουμε, αλλά…» που έγραψε και σκηνοθετεί ο πολυσχιδής Μάνος Τσότρας.

Η δουλειά θα περιοδεύσει στην επαρχία και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στην Αθηναΐδα μετά τα Χριστούγεννα! Θες και στόρι ε;

Μπορεί ο διαπληκτισμός ενός διανοούμενου και μιας πόρνης να οδηγήσει σε μια φιλία ή κάτι περισσότερο; Η Ντόρις [Ρέα Τουτουντζή] εισβάλλει πολύ θυμωμένη στο σπίτι του Φέλιξ [Σταύρος Νικολαΐδης], γιατί εκείνος την κατήγγειλε στην σπιτονοικοκύρη της ότι «εκδίδεται» στο διαμέρισμα που της νοικιάζει, και ο σπιτονοικοκύρης της έκανε έξωση, μέσα στη νύχτα, παίρνοντάς της όλα τα λεφτά.          

Ο Φέλιξ τη λυπάται, της παραχωρεί το δωμάτιό του και από εκεί ξεκινούν όλα…     

 

 

 

Πρώτος σε ενημέρωσα ότι ο πολυπράγμων Γιώργος Βάλαρης ετοιμάζει το ανέβασμα του γερού «Faith» με πρωταγωνιστές τους καλούς Ζέτα Δούκα-Παναγιώτη Μπουγιούρη και ναι, ναι, πρώτος «ανεβάζω» και την πρώτη πόζα από την φωτογράφιση που κάνουν για το promo της φιλόδοξης δουλειάς που θα δούμε από τον Οκτώβριο στο Γκλόρια Μικρό!

 

Μπορεί ο «Big Brother» να σώσει τη σχέση ενός ζευγαριού;

 

Η Ζέτα Δούκα και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης που ενσαρκώνουν τους εραστές στο «Faith» της Αμερικανίδας Κέιτ Ρόμπιν, βιντεοσκοπούν 24 ώρες το 24ωρο ο ένας τον άλλο, προκειμένου να αποφύγουν τις απιστίες.

 

 

 

Ότι στο Pantheon θα επαναληφθεί η δυνατή παράσταση «Ηρακλής, οι 12 άθλοι» που σκηνοθέτησε με έμπνευση και με μεράκι ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης με Ηρακλή τον Νίκο Κουρή στο… πρόδωσα πρώτος!

Τώρα επανακάμπτω [!] με την πρώτη selfie της δουλειάς στην οποία ποζάρουν ο Απόλλωνας, ο Νίκος και η σπουδαία κυρία του θεάτρου μας Ρούλα Πατεράκη! Ανυπομονώ να δω και τη νέα version της υπέροχης αυτής παράστασης!

Ο Ηρακλής οι 12 Άθλοι, είναι μια ζηλευτή υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια σε σύλληψη, σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και Ηρακλή το Νίκο Κουρή. Μια παράσταση που αναμένεται να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους με τις εξαιρετικές ερμηνείες ενός πολυπληθούς θιάσου, και 12 εντυπωσιακά σκηνικά, όσοι και οι άθλοι του Ηρακλή.

Η παράσταση είχε ανέβει και πριν από δύο χρόνια σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με τον Σάκη Ρουβά στο ρόλο του μυθικού ήρωα.  Το αρχικό κείμενο έγραψε ο ποιητής Στρατής Πασχάλης ενώ ο καθηγητής Γιάννης Λιγνάδης έκανε τη δραματουργική επεξεργασία. Τη σύνθεση των τραγουδιών υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη, την επιμέλεια κίνησης έκανε η Αγγελική Στελλάτου, ενώ τις  χορογραφίες υπογράφει η ChaliJenning.

Φωνητική διδασκαλία Λία Βίσση.

Βοηθός σκηνοθέτη, Διεύθυνση σκηνής: Aναστασία Διαμαντοπούλου.

Έναρξη παραστάσεων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη.

 

 

 

Για τέσσερα βράδια πρόκειται να φιλοξενηθούν στο θέατρο Παλλάς  η χαρισματική χορεύτρια – ακροβάτισσα Βικτόρια Τσάπλιν, κόρη του αθάνατου Σαρλό και ο εκπληκτικός κλόουν – μάγος, ο σύντροφός της Ζαν Μπατίστ Τιερέ, προκειμένου να μας παρασύρουν σ’ έναν ανεμοστρόβιλο σουρεαλιστικών μεταμορφώσεων, με όχημα  το άπλετο χιούμορ, την κορυφαία δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική.Απο τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου θα μας προσφέρουν ένα απόλυτο θέαμα για όλη την οικογένεια με την νέα τους παράσταση «Αόρατο Τσίρκο»που φαίνεται να δικαιώνει τον εντυπωσιασμό της διεθνούς κριτικής και των υπερθετικών χαρακτηρισμών της.

 

Οι δύο Μεγάλοι Αλχημιστές, θα μας ταξιδεύουν στη χώρα των απολαυστικών ψευδαισθήσεων, με μια παράσταση «ελιξήριο» της χαράς και της ζωής.

Το «Αόρατο Τσίρκο» τους είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι στον κόσμο της μαγείας και των ονείρων, μία φυγή από την πεζή πραγματικότητα. Αν μία παράσταση με δύο μόνο καλλιτέχνες, δικαιούται τον χαρακτηρισμό της φαντασμαγορίας και του υπερθεάματος, τότε είναι μόνον αυτή. Κι αυτό γιατί το «Αόρατο Τσίρκο», πέρα από τον εντυπωσιασμό, είναι μια παράσταση που προκαλεί το μυαλό μας με το χιούμορ της και μας αγγίζει συναισθηματικά, διασκεδάζοντας αδιακρίτως μικρούς και μεγάλους. Με όπλα, μεταξύ άλλων, την  πηγαία έμπνευση και τις τεχνικές των παλιών καλών σαλτιμπάγκων – όπως ακριβώς έκανε  και ο ίδιος ο περίφημος Σαρλό- γίνεται το προχωρημένο, απόλυτο οικογενειακό θέαμα.

Τι είναι τελικά το Cirque Invisible;Μια έρευνα – αναζήτηση της “φιλοσοφικής λίθου” της τέχνης. Μια πανάξια συνέχεια της αρχαίας τέχνης των θαυματοποιών και σαλτιμπάγκων. Μια καινοτόμα ανατρεπτική σκηνική πρωτοπορία. Ένα εξαιρετικό δείγμα αχαλίνωτης φαντασίας και έμπνευσης. Μια επίδειξη απαράμιλλης τεχνικής και δεξιοτεχνίας. Ένα ταξίδι στον κόσμο των ονείρων για  παιδιά από 7 έως 97 ετών. Ή,  πιο απλά, ένας ολόκληρος κόσμος θαυμάτων! Με την Βικτόρια Τσάπλιν, απίστευτα ευλύγιστη και αέρινη να γίνεται γυναίκα ορχήστρα, να μεταμορφώνεται σε εξωτικό πουλί ή να ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί. Με τον Ζαν Μπατίστ Τιερέ, έναν αυθεντικό, γνήσιο, μεγάλο κωμικό που προκαλεί το γέλιο τόσο με τις μεγάλες υποκριτικές του ικανότητες, όσο και με τα αξεπέραστα μαγικά και ταχυδακτυλουργικά του κόλπα. Και που δεν διστάζει να υπονομεύσει τον εαυτό του, να κάνει γκάφες που προδίδουν την ψευδαίσθηση και που με «αφέλεια» εξοικειώνει τον θεατή με το με το κρυφό και το απόκρυφο.

 

 

 

 

«Την… κάνει η Χριστίνα Πολίτη από την νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Επιτέλους Σαββατοκύριακο ή όχι;». Αυτό το ερώτημα «παίζει»πολύ, για αυτό και έκανα το ρεπορτάζ μου προκειμένου να σου το απαντήσω και είσαι…in!

Η Πολίτη δεν «την κάνει»από την εκπομπή στην οποία έχει «κλείσει»εδώ και καιρό.Θα ανήκει στην…ομάδα και θα συμπράττει με την Ναταλία στο κομμάτι των συνεντεύξεων,από ότι μου είπε έγκυρη πηγή μου.Η ίδια πηγή,μου αποκάλυψε ότι η Πολίτη με το που «έσκασε» η φήμη ότι φεύγει από την εκπομπή είπε με νόημα «Δεν …κρεμάω τη Ναταλία!Και δεν καταλαβαίνω από που κυκλοφορούν όλα αυτά».Ε,ναι,δεν κάνει τέτοια ποτέ!

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ