Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 13/10/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

 

«Σκάει» νέο sex symbol στην τηλεόραση για αυτό λάβε τα μέτρα σου!

Ντάνη Γιαννακοπούλου το όνομα της ηθοποιού που έρχεται να ανάψει φωτιές και να συζητηθεί εντονότατα λίαν συντόμως!

«Παιδί» του Θεάτρου Τέχνης και ηθοποιός με ταλέντο και μικρές, γερές «νίκες» στο ενεργητικό της η Ντάνη, κρίθηκε από τον Λευτέρη Παπαπέτρου και την Αμαλία Γιαννίκου ως η καταλληλότερη για το ρόλο της Νεφέλης στο καινούργιο κοινό τους γερό χτύπημα «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…».

Ο «δαιμόνιος» σεναριογράφος και η καίρια σκηνοθέτιδα ήθελαν μια πολύ καλή ηθοποιός που να είναι και κούκλα-το δύο σε ένα σπάνιο το βρίσκεις, αλλά εκείνοι τα κατάφεραν με τη Ντάνη.

Έτσι της έδωσαν το ρόλο της Νεφέλης που αρραβωνιάζεται έναν από τους ήρωες [Βαγγέλης Πιτσιλός]  ενώ…παίζει ερωτικά με έναν άλλο γόη [Αυγουστίνος Κουμουλος].

Σε…τρίγωνο λοιπόν η Νεφέλη, που όπως βλέπετε και στη φωτογραφία βγαίνει …extra hot!            Αξίζει να σημειώσω ότι είναι η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση.

Σκόρδα!

 

 

 

Μπορεί να ξεκίνησαν ήδη οι παραστάσεις του γερού «Ψέματος» στο «Μικρό Παλλάς» και δη με τόσο τρελή επιτυχία που προστέθηκε δεύτερη παράσταση τις Κυριακές-δίπλα του οι Καρύδη, Αλικάκη και Κάππας, τα έχουμε ξαναπεί!-, ο Θοδωρής Αθερίδης όμως κάνει παράλληλα γυρίσματα για τη νέα ταινία που ετοιμάζει ο πολύς Γιάννης Σμαραγδής για τον Νίκο Καζαντζάκη.

Ο καλός ηθοποιός μάλιστα «ανέβασε» χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb μια πόζα του ως…Ζορμπάς που «λέει» τρελά.

Καλή δύναμη στον…μαραθώνιο!

 

 

 

Ε, ναι! Μπήκα στις πρόβες της εξαιρετικά φιλόδοξης «Στέλλα Βιολάντη» που ετοιμάζει για το «Χώρα» ο ικανότατος Γιώργος Λύρας [το ραντεβού θα δίνεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη αφού τις επόμενες μέρες θα φιλοξενεί την «Αστροφεγγιά» που ανεβάζει ο Ζούλιας] και εξασφάλισα τις πρώτες φωτογραφίες από αυτή!

 

Σε αυτές διακρίνονται οι καλοί Ευγενία Δημητροπούλου-η Στέλλα φυσικά- Δημήτρης Παπανικολάου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Ηλιάνα Γαιτάνη,Ηλίας Λάτσης, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης  και Αθηνά Σακαλή.

Θέλω πολύ έχω να σου πω και ανυπομονώ.

Αγαπώ και το έργο και βρίσκω εξαιρετικά δυνατή την ομαδάρα!

 

 

 

 

Σε δύο θεατρικές και μια τηλεοπτική δουλειά πρόκειται να απολαύσουμε τον ικανό Γιώργο Μπανταδάκη που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο, μέσα από σκληρή δουλειά! «Έκλεισε» στην άκρως φιλόδοξη παραγωγή «Πυγμαλίων- Ωραία μου κυρία» που ετοιμάζει με μεράκι ο Αλέξανδρος Ρήγας για το «Pantheon» σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, ενώ θα συμπράξει και στις «Μικρές κυρίες» που ετοιμάζει με κέφι για το θέατρο «Χυτήριο» η Αθανασία Καλογιάννη.

Δεν θα τον δούμε όμως μόνο στην σκηνή,αλλά και στο γυαλί αφού θα κάνει ένα γερό σπέσιαλ γκεστ στην απολαυστική σειρά της Τίνας Καμπίτση «Daddy Cool».

Τα γυρίσματά του έχουν γίνει και τώρα μοιράζεται στις πρόβες της παράστασης του Ρήγα που τον θέλει δίπλα στους Ματσούκα, Κόκλα, Χαϊκάλη, Καφετζόπουλο,Λιβανού,Τζιόβα κλπ  και  σε αυτές για την παιδική παράσταση της Καλογιάννη.

Καλοτάξιδος λοιπόν Γιώργο!

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Γαλάνης ολοκληρώνει την διανομή στην φιλόδοξη παραγωγή «Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία» που ετοιμάζει για  το Pantheon ο πολυσχιδής Αλέξανδρος Ρήγας!

 

Ο καλός ηθοποιός είχε κλείσει να παίξει και πάλι στην παιδική παράσταση «Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας» που επρόκειτο να επαναληφθεί στο θέατρο Badminton. Γιατί…επρόκειτο;

 

Εδώ σου έχω την είδηση. Οι συντελεστές της εν λόγω δουλειάς ενημερώθηκαν από τη διεύθυνση του θεάτρου ότι η παράσταση «ναυαγεί», όπως και αυτή που θα έπαιρνε…σκυτάλη από τον «Ιάσονα».Στενάχωρο «σκηνικό», το δίχως άλλο!

 

Μακάρι να αλλάξει άμεσα. Το παρήγορο είναι ότι ο Γαλάνης βρήκε αμέσως δουλειά στο Pantheon και δεν έμεινε στον αέρα.

 

Θα παίξει από ότι μαθαίνω ένα Ρώσο δάσκαλο χορού  που θα προσπαθήσει να διδάξει την…λουλουδού Ελίζα [δες Δήμητρα Ματσούκα] για να γίνει Ωραία Κυρία!      

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ