Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Στον ήδη ισχυρό θίασο που έφτιαξαν οι Μιχάλης Ρέππας-Θανάσης Παπαθανασίου για το «Ο Αι-Βασίλης είναι σκέτη λέρα», έκλεισαν και την έμπειρη και καλή κωμική ηθοποιό Άννα Κουρή.

Η φιλόδοξη παράσταση θα ανέβει τον χειμώνα στο θέατρο «Βέμπο» σε σκηνοθεσία του διδύμου κι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

 

 

Πρώτος σου έγραψα ότι ο «δαιμόνιος» Γιάννης Κακλέας πέραν του ότι αναθερμαίνει τον γερό «Συρανό»του,έχει στα σκαριά «Άμλετ» για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και «Ημέρωμα της στρίγκλας»για το «Βρετάνια», ενώ «τρέχει» και  την Κέην για το Φεστιβάλ και τώρα έρχεται να… προδώσει μόνος του την γερή είδηση που τον αφορά και είναι σούπερ. Ιδού τι «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook λοιπόν.

«Έχω νέα!Στην αναζήτηση μου για έναν εναλλακτικό τρόπο παραγωγής θεαμάτων και με την εμπειρία από την πολύχρονη δραστηριότητα του Τεχνοχώρου  θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι αρχίζω μια καινούργια συνεργασία με τον χώρο πολιτισμού Gazarte ώστε να υπάρξει ένας θεατρικός χώρος που να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας ουσιαστικής θεατρικής πρότασης .

Δημιουργείται λοιπόν για την επόμενη θεατρική σαιζόν ένας αμιγώς θεατρικός χώρος – ένα θεατρικό black box- χωρητικότητας 200 θεατών και με μεγάλη μου χαρά και προσδοκία αναλαμβάνω την καλλιτεχνική διεύθυνση του εγχειρήματος.».

Και συνεχίζει με χαρά και με λαχτάρα «Θα είναι ένας χώρος ανοιχτός στην έρευνα της θεατρικής πράξης με παραγωγές , συμπαραγωγές και παραχωρήσεις για παραστάσεις που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με τους στόχους του χώρου που θα είναι και η βάση για την συνέχεια των δωρεάν μαθημάτων που άρχισα από φέτος σε νέους ηθοποιούς.

Όσοι επιθυμούν να προτείνουν την δουλειά τους ή να συνεισφέρουν με ιδέες για καλλιτεχνική συνεργασία είναι ευπρόσδεκτοι να στείλουν mail στο [email protected].

Εύχομαι όλα να πάνε καλά σε μια στιγμή που οι καλλιτέχνες δοκιμάζονται με όλους τους τρόπους και ελπίζω να βοηθήσει ο ένας τον άλλο να σταθούμε όλοι στο ύψος αυτών που ονειρευτήκαμε!».

Καλοτάξιδος,καλορίζικος και όσοι πιστοί…ξέρετε!

 

 

 

Πρώτος σε ενημέρωσα ότι ο Γιάννης Κακλέας με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο «επιστρέφουν» στον εξαιρετικά επιτυχημένο καλλιτεχνικά και εμπορικό «Συρανό ντε Μπερζεράκ»τους και δη με Ρωξάνη την Δήμητρα Ματσούκα και επανέρχομαι τώρα με την πρώτη πόζα από τη νέα εκδοχή της δουλειάς.

«Έκλεψα» την πρώτη φωτογραφία Χαραλαμπόπουλου- Ματσούκα-Παπαγεωργίου και ιδού!Λάβετε θέσεις γιατί τα καλύτερα έρχονται λοιπόν!

 

 

 

Θυμάσαι που σου πρόδιδα ότι η Ελένη Σκότη ετοιμάζει «Λεωφορείο ο πόθος»για το χειμώνα στο Σύγχρονο Θέατρο με Μπλανς Ντυμπουά την εξαίρετη Κόρα Καρβούνη;

Τώρα έμαθα και τον ηθοποιό που θα «ντυθεί» στο πλευρό της τον Στάνλεϊ Κοβάλσκι και στο αποκαλύπτω:ο άξιος Γιάννης Τσορτέκης που έχει … κάψει πολλά χιλιόμετρα στη σκηνή και μετράει πολλές νίκες σ’αυτή,θα αναλάβει τον απαιτητικό ρόλο στην υποσχόμενη δουλειά.Εξαιρετική επιλογή,έτσι;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ