Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Ότι ο «πολύς» Γιάννης Κακλέας θα «χτυπήσει» δυναμικά στο Φεστιβάλ Αθηνών και το Πειραιώς 260 με το«Σάρα Κέην:Ψύχωση 4.48-Κοίταξέ με» στις 8 και 9 Ιουλίου το γνωρίζεις!

Αυτό που δεν ξέρεις είναι στο νέο του «στοίχημα» θα έχει πλάι του μια εξαιρετική ομάδα η οποία φτιάχτηκε από νέους,ικανούς ηθοποιούς,που παρακολούθησαν  τον  χειμώνα τα δωρεάν μαθήματά του. Όπως τονίζει ο ίδιος «είναι ταλαντούχα και πολύ αφοσιωμένα παιδιά και δίνονται ολόψυχα στην ομάδα citizens Kane. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά και πιστεύω ακράδαντα ότι κάτι καλό θα βγει από αυτήν την ομάδα και στο μέλλον!».Ανυπομονούμε!

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία Γιάννης Κακλέας Μετάφραση Ηρώ Λέφα Εικαστικό περιβάλλον Σάκης Μπιρμπίλης – Γιάννης Κακλέας Κοστούμια Μαρία Καραπούλιου Φωτισμοί Σάκης Μπιρμπίλης Επιμέλεια κείμενων παράστασης Citizens Kane Μουσική επιμέλεια Γιώργος Μιχαλόπουλος Βοηθός σκηνοθέτη Νουρμάλα Ηστυ Βίντεο-Επεξεργασία εικόνας Νίκος Δημητριάδης.Παίζουν είκοσι ηθοποιοί-ανάμεσά τους οι  Λυσάνδρα Αναστασοπούλου,Πέτρος Γεωργοπάλης,Νατάσα Ζαγκλ,Μαρίκα Θεοδωροπούλου,Αθανασία Κουρκάκη,Ηρώ Λέφα Λήδα Μανουσάκη,ΈλεναΜεγγρέλη,Σοφία Μιχαήλ Λεωνή Ξεροβάσιλα,Σοφία Πριόβολου, Μαριαλένα Ροζάκη,Αναστασία Στυλιανίδη,Αλεξάνδρα Ταβουλάρη,Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη,Βικτώρια Φώτα.

 

 

 

Είδα ένα περασμένο βράδυ στο απόλυτα must Agora Select ένα δυνατό παρεάκι που απαρτιζόταν απο την Μαρινέλλα-που σήμερα έχει γενέθλια και της στέλνω ευχές καρδιάς-, τον Τάκη Ζαχαράτο,     τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και τον Γιάννη Ξανθούλη παρακαλώ και μου… μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά. Όπως σου έγραψα πρώτος Μαρινέλλα-Τάκης θα …χτυπήσουν Παλλάς στις γιορτές με ένα σόου τύπου…Δύο Μαρινέλλες, με το οποίο αναμένεται να πέσει η Αθήνα.

Ήταν τυχαία μαζί τους οι δύο Γιάννηδες ή όχι; Τίποτα δεν γίνεται τυχαία-αυτό τραγούδι δεν είναι;-και το έψαξα. Απ’τα Αθηναϊκά Θέατρα έγινε deal για να… υποστηριχτεί το ισχυρό δίδυμο απ’τον σπουδαίο συγγραφέα-κειμενογράφο- στιχουργό κλπ κλπ Γιάννη Ξανθούλη, ο οποίος έχει συνεργαστεί επιτυχώς και στο παρελθόν με τον Τάκη. Ομοίως έγινε deal για να «χτυπήσει»μαζί τους και ο πολυσχιδής Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Οι τέσσερίς τους βρέθηκαν, τα είπαν και όπως έμαθα τα βρήκαν,οπότε «ψήνεται» κάτι σούπερ, που θα φέρει ουρές τρελές στο Παλλάς. Θα επανέλθω τάχιστα,ναι!

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ