Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ.

 

Ανάμεσα στους νέους προσκεκλημένους της Σμαράγδας Καρύδη στο σαρωτικό Celebrity που παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στο Mega είναι και η λαμπερή Δούκισσα Νομικού!

 Ιδού οι δυο τους μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε ένα υπέροχο ενσταντανέ! Την φωτογραφία ανέβασε η Δούκισσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

 

 

Έναν μεγάλο έρωτα έζησαν πριν από χρόνια η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης και πρόσφατα τα ήπιαν μαζί σε μπαρ κι αυτός ο έρωτας αναθερμάνθηκε!

Αφού κέντρισα το ενδιαφέρον σας, να σας ενημερώσω ότι κάνω λόγο για τον τηλεοπτικό έρωτα που έζησαν η Βίκυ με τον Αλέξη στο σαρωτικό «Είσαι το  ταίρι μου» το οποίο εκτίναξε τις «μετοχές» τους στο κόκκινο και τους έχρισε μέσα σε λίγο καιρό πρωταγωνιστές! Εκείνη κι εκείνος βίωσαν ένα παράφορο έρωτα σύμφωνα με τις επιταγές του μαιτρ σεναριογράφου Λευτέρη Παπαπέτρου, ο οποίος είχε και happy end όπως θα θυμάστε κι ας έχουν περάσει δεκατέσσερα χρόνια.

Έκτοτε οι δύο ηθοποιοί «δέθηκαν»πολύ και χαίρονται πολύ όταν συναντιούνται και θυμούνται τα παλιά. Μερικά από όσα λένε, θα «παίξουν»και στην εκπομπή «Barman»που…μαγειρεύει ο Αλέξης Γεωργούλης για τον Alpha.

Έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr λένε πως μια από τους πρώτους καλεσμένους του θα είναι η καλή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου με την οποία θα μιλήσουν για όλα. Τι είναι όμως η εκπομπή αυτή στην οποία θα συναντηθούν τηλεοπτικά και πάλι ο Αλέξης με την Βίκυ; Το όλο «σκηνικό»θα εκτυλίσσεται σε ένα μπαρ κι εκείνος καθισμένος πίσω από τη μπάρα, θα«εξομολογεί» τον εκάστοτε καλεσμένο που θα έχει απέναντί του. Όπως λέει κι η ανακοίνωση του καναλιού «Ένας Barman. Δύο θαμώνες. Μια ζεστή συνάντηση. Εκείνος, σερβίρει ερωτήσεις. Εκείνοι, ξεδιπλώνουν πτυχές του χαρακτήρα τους. Η νύχτα δεν έχει μυστικά. Μέσα από αληθινές, αυθόρμητες συζητήσεις όλα βγαίνουν στο φως». Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

 

 

 

 

Φουλ του τηλεοπτικού σήμερα! Μετά τη Δούκισσα που πάει καλεσμένη της Καρύδη στο «Celebrity» και το νέο «πάντρεμα» Σταυροπούλου-Γεωργούλη στο…Bar του, έρχομαι να σου αποκαλύψω ότι στο δυνατό «Κάτω Παρτάλι» θα επιστρέψει δυναμικά η έμπειρη Ελένη Φιλίνη.

Η ηθοποιός που δημιούργησε αίσθηση με το περσινό γκεστ της στην εντυπωσιακή σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου ως Μαύρη Χήρα, πρόκειται να γυρίσει σε αυτό.

Οι πηγές του enikos.gr λένε πως θα εμφανιστεί σε δύο επεισόδια του νέου κύκλου –δύο είχε κάνει και στον προηγούμενο-για να φέρει και πάλι τα πάνω-κάτω! Η ίδια είναι ενθουσιασμένη για την επάνοδό της αφού όπως έχει τονίσει είναι φαν του Παπαπέτρου και της σειράς. Στο επόμενο τόνο θα δούμε την δαιμόνια Φιλιώ σε καινούργιες περιπέτειες για αυτό λάβετε θέσεις. Τα καλύτερα έρχονται.

 

 

 

 

Έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr λένε πως η καλλιτεχνικά αλλά και εμπορικά επιτυχημένη παράσταση «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» θα «μετακομίσει»μέσα στον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να φιλοξενηθεί στο εκεί Μέγαρο Μουσικής.Η εμπνευσμένη δουλειά που κέρδισε κοινό και κριτικούς και παίζεται για την ώρα στο αθηναϊκό «Βεάκη»θα ανηφορίσει  στην συμπρωτεύουσα για να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο-κόσμημα στις 24 Δεκεμβρίου.

 Στην μαύρη κωμωδία του Φρήντριχ Ντύρρενματ που σκηνοθέτησε με δεινότητα ο Αλέξανδρος Κοέν πετυχαίνει ρεσιτάλ ερμηνείας η άξια Μίρκα Παπακωνσταντίνου,έχοντας πλάι της τους καίριους Δημήτρη Πιατά, Υβόννη Μαλτέζου, Αιμιλία Υψηλάντη,Τζούλη Σούμα, Άλεξ Κάβδα κ.α.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ