Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλης Μπουζιώτης

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Ότι οι γεροί «Γαμπροί για πούλημα» των Παπαθανασίου- Ρέπα θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι μετά την θερμή ανταπόκριση που είχαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το ξέρεις, γιατί σου το αποκάλυψα πρώτος.

Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι στην περιοδεία δεν θα είναι ο εξαίρετος πάντοτε Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που έχει επιλέξει να μην δουλεύει τα καλοκαίρια-κάνει βουτιές στην Παλαιά Επίδαυρο και το χαίρεται!

Τον δυνατό ρόλο του θα κρατήσει, όπως λένε οι έγκυρες πηγές μου ο έμπειρος Κώστας Ευριπιώτης που συνεργάζεται επιτυχέστατα τα τελευταία χρόνια με το γερό δίδυμο!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

 

 

 

 

Ανήκετε σε όσους δεν πρόλαβαν να απολαύσουν τον εντυπωσιακό «Μυστήριο Mr Love» που σκηνοθέτησε με καίριο τρόπο ο Γιώργος Βάλαρης και «απογείωσαν» υποκριτικά οι Μπουρδούμης-Διαγούπη;

Τότε σίγουρα θα χαρείτε με την είδηση ότι ο…Mr Love θα επιστρέψει το φθινόπωρο για λίγες μόνο παραστάσεις στο Γκλόρια Μικρό!

Όσο για το τι θα φιλοξενήσει αυτό στην συνέχεια; Ο πολυσχιδής Βάλαρης που όπως έμαθα έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνσή του, «μαγειρεύει»δυνατό «μενού» και βρίσκεται σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με αρκετούς-ανάμεσά τους η Ρένια Λουϊζίδου και η Ναταλία Δραγούμη, λένε οι πληροφορίες μου.

 

 

 

Ο πολυπράγμων Σταμάτης Κραουνάκης ετοιμάζεται να «επιστρέψει» στην Μικρή Επίδαυρο και αποκαλύπτει στο enikos.gr τα πάντα για το νέο «χτύπημά» του: «Ο λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα προς τα Ελληνόπουλα. Με την Ελένη Ουζουνίδου. “Εις εσάς μένει να ισάσετε και να στολίσετε τον τόπο, οπού ημείς ελευθερώσαμε”. Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος μου ζήτησε να φτιάξω με την Ελένη Ουζουνίδου ένα θέμα για το Φεστιβάλ. Το μυαλό μου πήγε αμέσως σε ένα κείμενο που χρόνια με γυροφέρνει. Τον λόγο του Κολοκοτρώνη στα Ελληνόπουλα. Με την Ουζουνίδου μας συνδέει κοινός χρόνος εργασίας σε πολλά και διαφορετικά. Αριστοφάνης, Λούλα Αναγνωστάκη, Ντάριο Φο. Γνωρίζω καλά τον ήχο και το μέτρο της».

 

Και συνεχίζει: «Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο προφορικό κείμενο του Γέρου του Μωριά, είναι απόλυτα χρήσιμο να ακουστεί στις μέρες μας. Και μάλιστα στην καρδιά του Μωριά. Στο υπέροχο και τόσο γνώριμό μου πια, αρχαίο θέατρο της Παλαιάς Επιδαύρου. Τη Μικρή Επίδαυρο. Η μικρή πενταμελής ομάδα των σταθερών μου συνεργατών ηθοποιών –τραγουδιστών θα συνοδεύσει με μέλος και όρχηση την εκλεκτή πρωταγωνίστρια. Αλφαβητικά οι Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης και ο Χάρης Φλέουρας. Στο πιάνο θα συνοδεύσω ο ίδιος και στο μπουζούκι ο Βάιος Πράπας».

 

 

 

Τον ικανότατο Όμηρο Πουλάκη θέλουν να προσθέσουν στην  δυνατή διανομή του «Με μια ανάσα» που ετοιμάζουν για το «Διάνα» η Ελένη Ράντου και ο Σταμάτης Φασουλής. Η εξαιρετική πρωταγωνίστρια και ο άξιος σκηνοθέτης πρόκειται να «παντρέψουν» εκ νέου τις δυνάμεις τους με την έξοχη συνεργασία τους στην  «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που αγκαλιάστηκε με θέρμη από κοινό και ειδήμονες στο δυνατό έργο «Με μια ανάσα» -προσωρινός τίτλος-της Ζίννυ Χάρις.

Δίπλα στην Ράντου, όπως ήδη έχει γραφτεί, θα δούμε τους καίριους Ελένη Ουζουνίδου, Ηλία Μελέτη, ενώ τις μέρες αυτές σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας γίνονται θερμότατες συζητήσεις με τον υπέροχο Όμηρο Πουλάκη για να συμπράξει μαζί τους! Θα επανέλθω!

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.