Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ – 07/06/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ

 

Τι, μόνο αποκλειστικά και παρασκήνια θέλετε;

Σήμερα αποφάσισα να «ανοίξω» την ατζέντα μου με ευχές καρδιάς για ένα εξαιρετικό πλάσμα του χώρου, τον Κώστα Κόκλα, που έχει σήμερα τα γενέθλιά του- πενήντα, παρακαλώ, αλλά δεν του φαίνεται!

Πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του ο Κώστας μας, που χαίρει απόλυτης εκτίμησης απ’   τους συναδέλφους του και το κοινό, μα είναι καλά πλέον και ξεκίνησε πάλι τον…μαραθώνιό του-σε λίγο αρχίζει η περιοδεία του «Γαμπροί από πούλημα», ενώ συζητά και για χειμώνα, με σιγουράκι το νέο κύκλο της σειράς Συμμαθητές.             

Χρόνια όμορφα, με υγεία και ευτυχία…

 

 

 

Μπορεί να έχει «κλείσει»για τρεις θεατρικές παραγωγές που θα δούμε στο Studio Κυψέλης και στο «LA. Theater»τον ερχόμενο χειμώνα ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, αλλά οι πηγές μου τον θέλουν να «χτυπά»και τηλεοπτικά! Του έγινε στενή… πολιορκία από τον Alpha, μου λένε, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε νέα, φιλόδοξη καθημερινή σειρά που ετοιμάζει ο έμπειρος Γιάννης Βασιλειάδης κι εκείνος το βλέπει πολύ θερμά.Συζήτησε-συμφώνησε με τον σκηνοθέτη και μένει μόνο να μιλήσει με την παραγωγό εταιρεία.

Όλα να πάνε καλά και…καλή επάνοδο στο γυαλί να έχει! Όσο για τα θεατρικά του, για τα οποία έγραψα πρώτος θα τον δούμε στο «Λεντς» και το «Φελίνι-τα όνειρα των κλόουν»που θα υπογράψει σκηνοθετικά ο Γιώργος Λιβανός και στο «Ποιός σκότωσε την αντιβίωση» του Ηγκλ που θα υπογράψει σκηνοθετικά ο Τάκης Παπαματθαίου.Τρέξε Παύλο,τρέξε!

 

 

 

Η χαρισματική Μαρία Καβογιάννη και η ικανότατη Ζέτα Μακρυπούλια θα συμπρωταγωνιστήσουν στην νέα, ατιτλοφόρητη για την ώρα σειρά που ετοιμάζει ο Λευτέρης Παπαπέτρου και διεκδικεί ο ΑΝΤ1.

Έγκυρες πηγές μου λένε ότι ο εξαιρετικός σεναριογράφος που μας έχει δωρίσει σειρές που…έγραψαν τη δική τους ιστορία[πιο πρόσφατη το γερό Κάτω Παρτάλι και πιο ισχυρή τα Εγκλήματα, με το Είσαι το ταίρι μου να έχει αγαπηθεί τρελά],συμφώνησε με τις εν λόγω πρωταγωνίστριες και τις «έκλεισε»για το ολοκαίνουργιο φιλόδοξο «χτύπημά»του που περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες!

 

 

 

Στον τίτλο «Βάψτα μαύρα» ακούει η ολοκαίνουργια, δυνατή φαρσοκωμωδία που έγραψαν οι εξαίρετοι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου και πρόκειται να ανέβει τον χειμώνα στο θέατρο «Λαμπέτη».

Το ισχυρό δίδυμο θα υπογράψει φυσικά και την σκηνοθεσία της παράστασης ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους άξιους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Νικολέττα Βλαβιανού,Μαρία Φιλίππου, Ευθύμη Ζησάκη,Μαίρη Σταυρακέλη,Νίκη Λάμη κλπ. Μόλις μάθω τα υπόλοιπα θα      επανέλθω, αλλά μόνο με τον εμπνευσμένο τίτλο …κόπηκα! «Βάψτα μαύρα»-πόσο πιο επίκαιρος να είναι ο τίτλος;Όχι πες…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ