Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 03/06/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ

 

Ότι η Σμαράγδα Καρύδη βάφτισε μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη τη μικρή που υιοθέτησε η επιστήθια φίλη της Βίκυς Βολιώτη το γνωρίζεις ήδη, αφού η γλυκιά Βίκυ μίλησε για αυτό στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Δεν θέλεις όμως και …γεύση από τα βαφτίσια που έγιναν σε στενό κύκλο με τη Σμαράγδα να λάμπει από χαρά και ευτυχία για τον …ρόλο της αυτό.

Το πανέμορφο κουκλάκι από την Αιθιοπία βαφτίστηκε Άννα και η Σμαράγδα «ανέβασε» μόνο μια φωτό με την μικρή να φαίνεται πλάτη, με το ωραίο λευκό της φόρεμα και την ατάκα «Little angel”, αλλά εμείς «αλιεύσαμε» μια ακόμα φωτό με νονά και βαφτιστήρα!

Χαρά και ευτυχία!

 

 

 

Μπορεί να τρέχει τον απόλυτο μαραθώνιο έχοντας αναλάβει  το … τιμόνι του Ελληνικού Φεστιβάλ και να μην του φτάνει το 24ωρο του,βρήκε όμως χρόνο και επέλεξε το έργο που θα σκηνοθετήσει τον χειμώνα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.Ο λόγος για τον «δαιμόνιο»κι ακάματο καλλιτεχνικά Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο που όπως έμαθα θα ανεβάσει στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου του, το οποίο πλέον διευθύνει ο δραστήριος γιος του Μίλτος Σωτηριάδης,το δυνατό έργο «Λαμπεντούζα»του Άντερς Λουστγάρτεν που τον συνάρπασε αληθινά με το που το διάβασε.

Πρωταγωνιστές του σε αυτό το φιλόδοξο … χτύπημα του θα έχει τον εξαιρετικό Αργύρη Ξάφη και την ικανότατη Χαρά-Μάτα Γιαννάτου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ