Η Δωροθέα Μερκούρη πρωταγωνιστεί στην ταινία “Francesca” που θα γυρίσει στην Αμοργό ο D. Channsin Berry

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

O βραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης D. Channsin Berry, γνωστός από την επιτυχημένη σειρά ταινιών/ντοκιμαντέρ Dark Girls που προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο OWN της Oprah Wifrey θα γυρίσει την πρώτη του ταινία μυθοπλασίας αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα μας!

Στη φιλόδοξη ταινία θα έχει τον τίτλο “Francesca” ο ίδιος θα έχει τον διπλό ρόλο σκηνοθέτη και ηθοποιού, έχοντας επιλέξει για πρωταγωνίστρια του την δική μας Δωροθέα Μερκούρη.

Η υπόθεση: Μια ιστορία δύο κόσμων που συγκρούονται. Ένας διάσημος ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης, ο David Grant, ταξιδεύει στην Ελλάδα και επανενώνεται με μια παλιά του σχέση. Η Σοφία είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός που έχει αποσυρθεί στην Αμοργό και μακριά από τα φώτα της διασημότητας μεγαλώνει την κόρη της. Η επανενωση τους θα δημιουργήσει μια οδυνηρά όμορφη ιστορία και θα αποκαλύψει τα μυστικά που έμειναν κρυφά για πολλά χρόνια. Στην ταινία θα δούμε πέρα απο τον σκηνοθέτη και την Μερκούρη και τον Christopher Wilson! Η παραγωγή είναι των Meleisha Edwards & Christopher Thomas Wilson. Τα γυρίσματά θα γίνουν εξ ολοκλήρου στην Αμοργό, την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Αποστόλης Ζυγούρης και το casting o Θοδωρής Βουρνάς. Με το καλό λοιπόν!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ