Η Μπουλέ γίνεται… Evita Peron!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μπορεί για την ώρα να πρωταγωνιστεί στο «Μόλις χώρισα» που ανέβασε στο «Κιβωτός» ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, ήδη όμως έχει κάνει θερμότατες συζητήσεις για το επόμενο εξαιρετικά δελεαστικό «χτύπημά» της. Πηγές μου λένε ότι θα είναι η… Evita Peron στο top μιούζικαλ «Εβίτα» που πρόκειται να δούμε  σε σκηνοθεσία του πολυπράγμονα Δημήτρη Μαλισσόβα. Οι ίδιες πηγές μου λένε πως η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά-χωρίς να βάζω… χέρι στη φωτά. Να θυμίσω εδώ ότι ο Κωνσταντίνος Ρήγος εμπιστεύτηκε πρώτος θεατρικά την Μπουλέ «κλείνοντάς» την στο «Cabaret» του, ενώ τελευταία φορά την απολαύσαμε στο απαιτητικό είδος του μιούζικαλ στο «Sweet Charity»του θεάτρου Badminton.

ΓΙΑ  την ώρα γίνονται εκτενείς συζητήσεις για το ποιοι θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί της στους ρόλους του Περόν και του Τσε. Στο τραπέζι των συσκέψεων έχουν πέσει πολλά ονόματα, χωρίς ακόμα να είναι κάτι σίγουρο. Θα επανέλθω με τις λεπτομέρειες, αλλά δεν ήθελα να χάσω την είδηση Μπουλέ – Εβίτα!        

ΞΕΡΩ ότι περιμένεις τις απαντήσεις στα… κουίζ που ανέβασα στο fb και υποσχέθηκα να «παίξουν» στην Απαγορευμένη αλλά οι εξελίξεις είναι πολλές και «κλειδώνω» τα θέματά μου, για να μην βγω φάουλ. Τα λέμε!  

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ