Η απαγορευμένη ατζέντα του ΜΠΟΥΖ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

ΝΑΙ ΣΤΟ RISING STAR! Ακούγεται και γράφεται εντονότατα ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει την παρουσίαση του talent show «Rising Star», μα ο ίδιος ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Έγκυρη πηγή μου, μου είπε ότι είπε το ναι κι είναι πανέτοιμος να αναλάβει και κάτι άλλο πέρα απ’το Πρωινό.  Έτσι κι αλλιώς είχε συμφωνήσει με το κανάλι να κάνει και σόου και το ισχυρό «Rising Star» μοιάζει ιδανικό για το νέο του «χτύπημα», κυρίως δε,αφού είναι πια σίγουρο πως το «Voice» δεν θα φιλοξενηθεί στο μενού του Αμαρουσίου… Εκείνοι το θέλουν τρελά το παιχνίδι- με το οποίο δεν είχε ξετρελαθεί η Ζέτα Μακρυπούλια, που γενικά προτιμά σίριαλ παρά σόου πια! -κι όπως όλα δείχνουν τον «έψησαν»να το κάνει! Για την ιστορία να σου αναφέρω ότι ο Λιάγκας σε παλαιότερή του δήλωση στο Πρωινό του ήταν υπέρμαχος του Voice κι έλεγε για το «Rising Star» που όλα έδειχναν ότι θα κάνει τότε η Ζέτα στο Mega:  «Να σας πω ότι οπουδήποτε έχει παίξει το Rising Star απέναντι στο The Voice  έχει  καταβαραθρωθεί…. Σε όποια χώρα κι αν παίχτηκε». Που να το ήξερε ότι ένα χρόνο μετά από αυτή τη δήλωσή του θα αναλάμβανε τελικά το εν λόγω talent show.

Σημασία έχει τώρα το θέλει πολύ και συζητά τις λεπτομέρειες και την «ομάδα»που θα έχει μαζί του. Η πρεμιέρα λέγεται ότι θα γίνει στην αρχή του ’16 και ο Γιώργος λέει σε φίλους του ότι θα γίνει η έκπληξη με αυτό. Για την ώρα κάνει βουτιές στην θάλασσα που λατρεύει- χθες στην απεργία έτρεξε στον Αστέρα και δεν έβγαινε απ’ αυτήν- ενώ συχνά πυκνά «χτυπά» στο City Bistro του Χρύσανθου Πανά που έχει γίνει το απόλυτο στέκι.

Άλλοτε με τη Φαίη, την Χριστίνα Πολίτη, άλλοτε με Καβατζίκη-Σταμάτη κι άλλοτε με… όλους μαζί. Προχθές το βράδυ τον πέτυχα εκεί κι έμεινε να μιλά για αρκετή ώρα με την Κατερίνα Καινούργιου που καθόταν σε διπλανό τραπέζι με γυναικοπαρέα-σε ένα που ήταν πιο πέρα καθόταν ο Αιμίλιος Χειλάκης με τον Αποστόλη Τότσικα, ενώ εκεί ήταν και οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης- Βίκυ Σταυροπούλου. Μα όλα εγώ θα στα λέω; Όλα.

 

Δείτε επίσης:

Λιάγκας: Αυτό ήταν το λάθος του Σεφερλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε ο Λιάγκας για τη Στικούδη που τραγούδησε… Σιδηρόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ