Η απαγορευμένη ατζέντα του ΜΠΟΥΖ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

ΤΟ «ΔΟΛΩΜΑ»ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ότι στο Μεγάλο Κανάλι προχωράνε την αναβίωση παλιών, αγαπημένων ελληνικών ταινιών το ξέρετε, αφού η είδηση έχει βγει.

Όπως θα έχετε μάθει ότι ανάμεσα στις γερές ταινίες που…έγραψαν εποχή είναι και οι «Μια τρελή, τρελή οικογένεια», «Τα κίτρινα γάντια», το «Ούτε γάτα,ούτε ζημιά» και το «Δόλωμα».

Tην ευθύνη της φιλόδοξης δουλειάς ανέλαβε ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μετράει δυνατές επιτυχίες στο γυαλί- με πιο πρόσφατη το Κάτω Παρτάλι- και μαζί του θα συνεργαστούν καλοί σεναριογράφοι οι οποίοι θα αναλάβουν να … μοιράσουν την όποια ταινία σε τέσσερα γερά επεισόδια. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η άξια Ρένα Ρίγγα, η οποία,σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr αναβιώνει το δυνατό «Δόλωμα» που είχαμε απολαύσει με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

Η σεναριογράφος που έχει υπογράψει αρκετά επιτυχημένα σίριαλ όπως το «Ευτυχισμένοι μαζί», έχει έτοιμα ήδη τα τέσσερα σαρανταπεντάλεπτα επεισόδια για το ανανεωμένο «Δόλωμα»και μένει να κλειστούν οι πρωταγωνιστές για να μπουν μόλις λυθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες-οικονομικές, μου λένε, κυρίως-για γυρίσματα. Αναμένουμε λοιπόν.

10.35 Το ποια θα αναλάβει το ρόλο που έπαιξε η Αλίκη στην ταινία-με ζηλευτό τρόπο είναι η αλήθεια-μην μου το ρωτήσεις,γιατί ψάχνουν σαν τρελοί. Κι άντε και την βρίσκουν. Η όποια βρουν, πως θα σηκώσει το βάρος της σύγκρισης; Θα έχουμε τα καλά της Παπουτσάκη λες, η οποία παίζοντας την Αλίκη έφαγε λάσπη και πυρά,τα οποία πληρώνει ακόμα και ας έχει κάνει έκτοτε δυνατά «χτυπήματα»όπως αυτό στο «Nine»;

10.37 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ νο2. «Πρόδωσα» χθες ότι το «Μη με σκας» αλλάζει σκηνοθέτη και…  προχωρά ακάθεκτο και έρχομαι τώρα να σου αποκαλύψω ότι η σειρά που «μαγειρεύεται» με μεράκι από τους Θοδωρή Παπαδουλάκη- Κατερίνα Γιαννάκου θα βγει στον αέρα την επόμενη χειμερινή σεζόν κι όχι στο δεύτερο μισό της σαιζόν όπως πολλοί πιστεύουν. Η εξαίρετη σεναριογράφος Κατερίνα Γιαννάκου ολοκληρώνει, σύμφωνα με πηγές του enikos.gr τη συγγραφή των δεκατριών επεισοδίων της δραματικής σειράς που θίγει τρυφερά και με προσοχή το θέμα του αυτισμού κι ετοιμάζεται  να κατέβει στην Κρήτη για να «μαγειρέψουν» με τον έμπειρο Θοδωρή Παπαδουλάκη που έχει να «χτυπήσει» από το «Νησί»όλες τις λεπτομέρειες για το κοινό «στοίχημά»τους. Πρέπει να κλείσουν την διανομή μια και τα γυρίσματα ξεκινούν εκεί τον Απρίλιο. Όπως έμαθα οι βασικοί ήρωες είναι έξι και γύρω τους θα κινούνται κι άλλοι δεύτεροι ρόλοι.  

Οι ηθοποιοί που θα κλειστούν θα πρέπει να μείνουν για ένα μεγάλο διάστημα στην Κρήτη -όπως είχε γίνει και με το «Νησί» -για αυτό και  από την παραγωγή προγραμματίζουν την έναρξη των γυρισμάτων μετά το τέλος της θεατρικής σεζόν…Οι πηγές μου λένε ότι για το βασικό ζευγάρι το οποίο αντιμετωπίζει τον αυτισμό του παιδιού του, θα κλειστούν«άκαυτοι»ηθοποιοί ενώ για τους άλλους ρόλους έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα άξιων,έμπειρων ηθοποιών…         

Αρκετά με τα τηλεοπτικά. Κλείνω το part one της μέρας και τρέχω για συσκέψεις κι εξώφυλλα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ