«Γιε μου που πας;» με… γκεστ τον Ντάνο!

Πρώτος σου αποκάλυψα ότι ο έμπειρος Βασίλης Θωμόπουλος, «μαγειρεύει» σε πυρετώδεις ρυθμούς για το θερινό θέατρο «Αθηνά» την σπαρταριστή κωμωδία «Norman is that you?» των Ρον Κλαρκ – Σαμ Μπόμπρικ που είχε μεταφράσει ο άξιος Ερρίκος Μπελλιές και τώρα έρχομαι με διπλό αποκλειστικό για την υποσχόμενη δουλειά.

Ο τίτλος που αποφασίστηκε για το ανέβασμα στο “Αθηνά” είναι, όπως… αλίευσα, ο “Γιε μου που πας;” και σπέσιαλ γκεστ θα κάνει ο… Ντάνος – ή Γιώργος Αγγελόπουλος – του “Survivor»!

Ανεβαίνει στη σκηνή ο Ντάνος, θα αναρωτηθείτε. Όχι, θα σας απαντήσω -τουλάχιστον για την ώρα. Θα «παίξει» όμως στην παράσταση μέσα από ένα hot όνειρο που βλέπει ο ήρωας που “ντύνεται” ο “δαιμόνιος” Παντελής Καναράκης. Όλα έχουν σχέση με ένα ιδιαίτερο “δείπνο”, αλλά δεν θα σας τα “προδώσω” όλα! Να έχετε υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν αμεσότατα!

Πάμε τώρα και στη γερή ομάδα που έφτιαξε ο Βασίλης Θωμόπουλος; Ναι, αλλά με αλφαβητική παρακαλώ σειρά: Γαλανοπούλου Άβα, Γιαννόπουλος Τάσος, Καναράκης Παντελής, Λάμη Νίκη, Παπαδόπουλος Ορφέας.

Είναι σούπερ η κωμωδία, είναι δυνατός ο θίασος, οπότε λάβετε θέσεις για το θερινό «Αθηνά». Εγώ έβαλα… λαγωνικά μου στη φωτογράφηση που έγινε για την παράσταση και ιδού οι πρώτες πόζες, για τα μάτια σας μόνο.

Καλοτάξιδοι παίδες!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ