Έτοιμη για το Μέγαρο η Δήμητρα Ματσούκα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Να ξεκινήσω με ένα …hot αποκλειστικό τον extra hot Αύγουστο που μπήκε σήμερα-καλό μήνα να έχουμε!.

Έγκυρες πηγές μου λένε ότι η φιλόδοξη υπερπαραγωγή «Ωραία μου κυρία -Πυγμαλίωνας» που «μαγειρεύει» με μεράκι για το θέατρο Pantheon ο πολυπράγμων Αλέξανδρος Ρήγας θα παρουσιαστεί και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Η πρεμιέρα της θα γίνει φυσικά εδώ μέσα στον Δεκέμβρη για να παιχτεί στο υπέροχο Pantheon μέχρι και τον Γενάρη και όπως λένε οι πληροφορίες μου θα… ανηφορίσει στην λατρεμένη μου Θεσσαλονίκη για να φιλοξενηθεί στο εκεί Μέγαρο Μουσικής τον Μάρτιο!

Αξίζει να σου θυμίσω ότι πρόκειται για μια υποσχόμενη παραγωγή των νεοσύστατων «Θεατρικών Σκηνών» που μπαίνουν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι.

Την μετάφραση-σκηνοθεσία του έργου του Μπέρναρντ Σο κάνει ο Αλέξανδρος Ρήγας με πρωταγωνιστές του τους Δήμητρα Ματσούκα, Κώστα Κόκλα,Αντώνη Καφετζόπουλο, Παύλο Χαϊκάλη, Ορέστη Τζιόβα, Ησαία Ματιάμπα κ.α.

Τις ημέρες αυτές γίνονται οι τελευταίες ζυμώσεις για την διανομή που υπόσχεται –και άλλες!-        εκπλήξεις .Ναι, ναι θα επανέλθω άμεσα…

Για την ώρα η Δήμητρα Ματσούκα απολαμβάνει την τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» που…σπάει ταμεία ανά την Ελλάδα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο…τιμόνι στο διπλό ρόλο Σιρανό και… παραγωγού-μαζί με τον Γιάννη Κακλέα.          

Είχαν κλείσει παραγωγό, τους…κρέμασε κι έτσι αποφάσισαν να αναλάβουν μόνοι τους το βαρύ φορτίο της παραγωγής και όπως αποδείχτηκε άξιζε το ρίσκο τους…

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ