Bomb: Το «Όσα παίρνει ο άνεμος» ανεβάζουν οι Επιχειρήσεις Τάγαρη!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ στα θεατρικά μας πράγματα! Άλλη μια γερή βόμβα αφορά τις Επιχειρήσεις Τάγαρη που «μαγειρεύουν» μια ακόμα φιλόδοξη υπερπαραγωγή για τον επόμενο χειμώνα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μου οι αδελφοί Τάγαρη εξασφάλισαν τα –πολύ δύσκολα-δικαιώματα από την πιο θυελλώδη ερωτική ιστορία του παγκόσμιου θεάματος και θα την μεταφέρουν στην σκηνή με ένα πλήθος σημαντικών συντελεστών. Το «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» της Margaret Michell είναι γραμμένο για όλους εμάς που παρόλες τις αντίξοες συνθήκες επιμένουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο. Την διασκευή έχει ήδη ξεκινήσει η Άσπα Καλλιάνη που μετά από ένα σερί σκηνοθετικών επιτυχιών, με πιο πρόσφατες το «Μια Ξεχωριστή Μέρα» του Έττορε Σκόλλα και φέτος το «Σπασμένο Γυαλί» του Άρθουρ Μίλλερ ετοιμάζεται τώρα για το πιο απαιτητικό σκηνοθετικό της «στοίχημα».

Η Σκάρλετ και ο Μπάτλερ, έρχονται να μας θυμίσουν ξανά πως ό,τι και να μας έχει συμβεί, «Αύριο, είναι μια καινούργια μέρα!»

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ στην πολλά υποσχόμενη υπερπαραγωγή; Ποιοι θα κρατήσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που «σφράγισαν» με τις σπουδαίες ερμηνείες τους η Βίβιαν Λι και ο Κλαρκ Γκέιμπλ; Εδώ κι αν έρχονται ισχυρότατοι άσσοι, μου λένε. Για την ώρα κράτα αυτό! Ότι οι Επιχειρήσεις Τάγαρη ανεβάζουν το Όσα παίρνει ο άνεμος! Σε ποια αίθουσα; Κι αυτό …έρχεται. Κάνε λίγο υπομονή κι εσύ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ