Bomb: Καραντζάς-Δεληβοριάς ετοιμάζουν επιθεώρηση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Αυτή κι αν είναι θεατρική βόμβα! Έρχεται, μου λένε εγκυρότατες πηγές μου, «πάντρεμα»δύο ισχυρότατων δυνάμεων του χώρου.Δημήτρης Καραντζάς και Φοίβος Δεληβοριάς «έκλεισαν» να στήσουν μια επιθεώρηση που θα ανέβει τον Μάρτιο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά! Ω ναι! Είναι όντως βόμβα-απ’ αυτές που σπάνια σκάνε πια!

Ο χαρισματικός Δημήτρης Καραντζάς που απο φέτος έχει δικό του «ορμητήριο»,το θέατρο «Προσκήνιο» της οδού Καπνοκοπτηρίου και ετοιμάζει για εκεί τη «Φαίδρα»και τον «Θείο Βάνια»[αποκλειστικό μου!],θα δοκιμαστεί πρώτη φορά στο είδος της επιθεώρησης με «συμπρωταγωνιστή»του τον πολυσχιδή και πολυτάλαντο Φοίβο Δεληβοριά που έχει τριβή σε αυτό,απ’τις ιδιαίτερες παραστάσεις που κάνει τόσο στην «Ταράτσα του Φοίβου»του, όσο και τώρα στο «Άλσος»όπου σπάει πόρτες.

Οι δύο τους φτιάχνουν αυτόν τον καιρό την πρώτη σκαλέτα και στη συνέχεια θα ζητήσουν από κάποιους συγγραφείς να γράψουν νούμερα για την παράστασή τους! Θα’ναι μια απόπειρα να ξαναπιάσουν με νέο τρόπο,με λυρισμό και «καφρίλα»,αυτό το πολύπαθο είδος! Στον θίασο που επίσης στήνουν με μεράκι ανήκουν ήδη από ότι λένε οι ίδιες πηγές μου η έμπειρη, χυμώδης Ελένη Κοκκίδου και η εξαίρετη Έμιλυ Κολιανδρή. 

Με το καλό και με τη νίκη,έχω να πω!Σούπερ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ