Μπήκαμε στις πρόβες του Βοσκόπουλου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Στον φιλόξενο «Baraonda» θα  «χτυπήσει» και φέτος ο σημαντικός Τόλης Βοσκόπουλος και ο      enikos.gr «τρύπωσε»στις πρόβες που κάνει λίγο πριν από την πρεμιέρα του που θα δοθεί την 1η Δεκεμβρίου-για να μας δίνει ραντεβού εκεί κάθε Τρίτη και Τετάρτη για να μας συναρπάζει με τον μοναδικό τρόπο του…Δύο χρόνια το κοινό τον αγκαλιάζει με θέρμη στον υπέροχο αυτό χώρο          και τώρα βρίσκεται ξανά σε αυτόν με μεγάλη χαρά και πολύ όρεξη!«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανταμώσουμε ξανά με τους αγαπημένους μου φίλους στο γνωστό μας στέκι»μας δήλωσε   «και εύχομαι να έχουμε έναν όμορφο και ήρεμο χειμώνα  όλοι  μας!».

 

Έλαμπε από χαρά, έκανε πρόβες με τον έμπειρο και ικανό Νίκο Νομικό και τους υπόλοιπους «συνταξιδιώτες»του και στα διαλείμματα ήταν τρυφερός με την όμορφη και γλυκιά κόρη του,την Μαρία,που έχει συνέχεια την έγνοια του και τον φροντίζει με αγάπη… Ο φακός του enikos.gr απαθανάτισε ενσταντανέ με τους συνεργάτες του,αλλά και μια τρυφερή στιγμή με την κόρη του και το «ανεβάζει»για τα …μάτια σας μόνο! Όσο για το «μενού»;Το πάντα αγαπημένο «μενού»του σημαντικότατου βάρδου.

Στο Baraonda, φέρνει την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εντέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς.Ένας τραγουδιστής με σπάνιες επιλεγμένες εμφανίσεις σ΄ ένα πρόγραμμα με καλά τραγούδια τα όποια ερμηνεύει με τρυφερότητα και νοσταλγία.Στο πρόγραμμα, την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο δεξιοτέχνης Μανώλης Καραντίνης. Ραντεβού στην οδό Τσόχα και τον Baraonda λοιπόν:γιατί το να απολαμβάνει κανείς τον Τόλη να τραγουδά είναι ένα «δώρο»!

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ