Από τον… Βαρουφάκη, στη Χιλή με τους «Όρνιθες»του Καραθάνου ο Λούλης

Κι ενώ όλοι περιμέναμε τον χαρισματικό Χρήστο Λούλη να...

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Κι ενώ όλοι περιμέναμε τον χαρισματικό Χρήστο Λούλη να… χτυπήσει στις «Τρεις αδελφές» που, όπως πρώτος έγραψα εδώ, θα παρουσιάσει ο «πολύς» Δημήτρης Καραντζάς, εκείνος αποφάσισε να…ανοίξει τα φτερά του για Χιλή.

Να γίνω πιο συγκεκριμένος. Ο άξιος ηθοποιός που τον καιρό αυτό βλέπει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του γιατί «ντύνεται» τον Γιάνη Βαρουφάκη στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, επιστρέφει στους «Όρνιθες» του Νίκου Καραθάνου και της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών που είχαν…κλέψει παράσταση στην Επίδαυρο το ’16 και στη Νέα Υόρκη το ’18.

Ο Λούλης είχε πρόταση από τον Καραντζά που έκαναν μαζί και τις έξοχες «Νεφέλες»το καλοκαίρι,να είναι στις «Τρεις αδελφές»του,τελικά όμως επέλεξε «Όρνιθες» για δύο λόγους.

Ο ένας είναι πως θα χτυπήσει ..Χιλή παρακαλώ με την έξοχη παράσταση και ο άλλος ότι θα’ ναι λίγες οι παραστάσεις [29-30.12 στη Στέγη και 17-22.1 στη Χιλή], πράγμα που το’χε ανάγκη ο πρωταγωνιστής μετά τον τρελό μαραθώνιο του σε θέατρο και σινεμά.

Άλλωστε με τον Καραντζά έχουν κλείσει ήδη να συνεργαστούν το 2020-2021 ετοιμάζοντας ζηλευτές εκπλήξεις.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google