Άρχισαν οι πρόβες για την παράσταση «1821: Η Επιθεώρηση» των Δεληβοριά – Καραντζά με all star cast

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Να μια ωραία είδηση, που καλωσορίζει τον Απρίλη!

Πρώτος σου είχα προδώσει πως οι εξαιρετικοί Φοίβος ΔεληβοριάςΔημήτρης Καραντζάς «παντρεύουν» τις δυνάμεις τους για μια επιθεώρηση που ακούει στον τίτλο «1821: Η Επιθεώρηση» και που θα δούμε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τρελή ομαδάρα. Πρώτος και το ότι το ραντεβού άλλαξε, λόγω της πανδημίας και θα δοθεί στο Βεάκειο του Πειραιά το καλοκαίρι, κάθε Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή.

Πρώτος σου είχα προδώσει και το all star cast που αποτελείται από τους εξαίρετους Σμαράγδα Καρύδη, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργο Γάλλο, Ελένη Κοκκίδου, Νίκο Καραθάνο, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Γιάννη Νιάρρο Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννη Κουκουράκη…Πιο dream team, δεν έχεις! Έχεις; Όχι βέβαια! Οι ίδιες πηγές μου λένε πως οι πρόβες για την συμπαραγωγή αυτή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και των Θεατρικών Επιχειρήσεων Τάγαρη, ξεκίνησαν χθες και πολύ το χάρηκα. Μέσα στον τόσο ζόφο, λίγο «φως» και μια ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά. Καλοτάξιδοι να είναι κι ανυπομονούμε για το ραντεβού μας στο Βεάκειο.

Τι ωραία ιδέα και τι όμορφα βράδια θα μας περιμένουν στον Πειραιά! Και Καραντζάς-Δεληβοριάς και Επιθεώρηση-1821 με νούμερα, μουσική, χρυσόσκονη, σκάλες, μπαλέτα και κυρίως ιστορία και απόλυτη ομαδάρα και θέα μοναδική!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ