«1821:Η επιθεώρηση» – Στο Βεάκειο μας δίνουν τελικά ραντεβού οι Δεληβοριάς- Καραντζάς με all star cast

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

BOMB. Είδηση-ειδησάρα. Ή αλλιώς…real bomb. Θυμάσαι που πρώτος σου είχα… προδώσει πως οι εξαιρετικοί Φοίβος Δεληβοριάς– Δημήτρης Καραντζάς «παντρεύουν» τις δυνάμεις τους για μια επιθεώρηση που ακούει στον τίτλο 1821 και που θα δούμε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τρελή ομαδάρα; Ε, το ραντεβού άλλαξε,λόγω της πανδημίας! Πηγές μου λένε πως η φιλόδοξη αυτή παραγωγή θα … χτυπήσει Βεάκειο- ναι, Βεάκειο- για να παίζεται εκεί το καλοκαίρι κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Λευτέρης Γιοβανίδης, «έψησε» τα δύο αιρετικά ταλαντούχα αγόρια να συμπράξουν σε μια επιθεώρηση με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του 1821 κι αφού δεν κατάφεραν λόγω της πανδημίας να την ανεβάσουν στο ΔΘΠ,θα το κάνουν στο Βεάκειο -πρόκειται, μου λένε, για συμπαραγωγή του ΔΗΠ και των επιχειρήσεων Τάγαρη!

Τι ωραια ιδέα και τι όμορφα βράδια θα μας περιμένουν στον Πειραιά! Και Καραντζάς-Δεληβοριάς και Επιθεώρηση-1821 με νούμερα, μουσική, χρυσόσκονη,σκάλες,μπαλέτα και κυρίως ιστορία και απόλυτη ομαδάρα και θέα μοναδική! Ο Καραντζάς αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία,ο Δεληβοριάς τη μουσική σύνθεση και στο all star cast της δουλειάς ανήκουν οι Σμαράγδα Καρύδη, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Γάλλος, Ελένη Κοκκίδου, Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννης Νιάρρος, Γιάννης Κουκουράκης κ.α. Και δεν έχουν τελειώσει τα μαγειρέματα!Έρχονται κι άλλα γερά ονόματα,αλλά και θεϊκά γκεστ, μου λένε. Σούπερ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ