Ο Ζαχαράτος-Μενεγάκη στην ίδια… φυλακή με Κίτσου-Μπισμπίκη υπό το βλέμμα του Big Brother

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μα τι σχέση έχει ο «τυφώνας» Ζαχαράτος με τις «Άγριες Μέλισσες» και παράλληλα με το… Big Brother; Πώς… τρυπώνει στις φυλακές που οδηγείται η Ελένη [Κίτσου] για να υποστεί κι αυτός τα πάνδεινα από τον διευθυντή [Βασίλη Μπισμπίκη] και πώς «εισβάλλει» στο σπίτι του «Big Brother» για να τα πει σε όσους συμπαθεί και να γυρίσει την πλάτη σ’ αυτούς που δεν… του «κολλάνε»; Οι απαντήσεις θα δοθούν αύριο Σάββατο στη ραδιοφωνική εκπομπή μου «Αυλαία και πάμε» στον realfm 97,8 που κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν στις 17.00 [ναι, ναι το ραντεβού μας δίνεται φέτος κάθε Σάββατο για το δίωρο 17.00-19.00!].

Ο σαρωτικός Τάκης Ζαχαράτος που… σπάει πόρτες στο «Άλσος» με το «Ζω για σένα-summer edition» [πήρε και παράταση μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, όπως είχα προβλέψει!] έρχεται στην πρεμιέρα μου να μιλήσει για όλα!

Στο «μενού» εξομολογείται γιατί θα έμπαινε στη φυλακή μαζί με τους Κίτσου-Μπισμπίκη για τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ αποκαλύπτει ποιους γουστάρει και ποιους όχι στο «Big Brother» – και γίνεται πολύ βιτριολικός! Α, υπάρχει και είδηση τρελή! Η… Μενεγάκη-Ζαχαράτος απαντά και πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση! Στην πρεμιέρα μου, με τιμούν επίσης ο χαρισματικός Βασίλης Μπισμπίκης και η εξαιρετική Έλλη Τρίγγου. Και φυσικά, έχω «βόμβες» που θα συζητηθούν! Λάβετε θέσεις…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ