Bomb: Κοντού και Κωνσταντίνου μαζί στη «Φθινοπωρινή ιστορία» του Αρμπούζωφ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μα τι ωραία είδηση! Real Bomb! Οι σημαντικοί Γιώργος ΚωνσταντίνουΜάρω Κοντού ετοιμάζονται να… «παντρέψουν» εκ νέου τις δυνάμεις τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας οι δύο χαρισματικοί ηθοποιοί που «πλουτίζουν» τα θεατρικά μας πράγματα επί δεκαετίες, θα παίξουν μαζί το χειμώνα στην υπέροχη «Φθινοπωρινή ιστορία»του Αλεξέι Αρμπούζωφ που θα δούμε από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη σε κάποια από τις κεντρικές σκηνές τους. Τις ημέρες αυτές γίνονται τα «μαγειρέματα» για το που θα δούμε την φιλόδοξη παράσταση και ποιος θα υπογράψει τη σκηνοθεσία της! Μένουμε λοιπόν στην είδηση-βόμβα του παντρέματος των δύο άξιων πρωταγωνιστών μας, που το πλατύ κοινό δεν τους ξεχνά να «κεντάνε» μαζί στην θρυλική ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα». Α,και στο ότι το έργο θα ανέβει στην έξοχη μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ! Η «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αρμπούζωφ, είναι μια τρυφερή ιστορία γεμάτη χιούμορ και ανατροπές, που δείχνει το πώς ο έρωτας και η ανάγκη για ζωή, μπορούν να νικήσουν το χρόνο και να μας γεμίσουν αισιοδοξία.

Εκείνος, ο Ροντιόν, είναι σοβαρός, τυπικός, και ευέξαπτος. Έχει χάσει νωρίς τη γυναίκα του και έκτοτε ζει μοναχικά αφοσιωμένος στην ομαλή λειτουργία του παραθαλάσσιου ιαματικού κέντρου, στο οποίο είναι αρχίατρος. Εκείνη, η Λίντια, πρώην αρτίστα, είναι εύθυμη και εξωστρεφής, παρ’ όλες τις απώλειες στη ζωή της. Αποφασισμένη να χαρεί κάθε στιγμή, έρχεται για αναψυχή και παραβαίνει όλους τους κανόνες του ιαματικού κέντρου.

Η πρώτη τους συνάντηση είναι μια μετωπική σύγκρουση στα όρια του κωμικού. Το ίδιο και η δεύτερη. Η εκρηκτική τους χημεία παρακινεί την περιέργεια του ενός για τον άλλο. Σύντομα αρχίζουν να δημιουργούν γέφυρες μεταξύ τους και ανακαλύπτουν πως βαθιά μέσα τους σιγοκαίει η ίδια ανάγκη του κάθε ανθρώπου: ν’ αγαπήσει και ν’ αγαπηθεί …

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ