Ο Πανταζάρας στους «Πέρσες» του Λιγνάδη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΠΡΩΤΟΣ σου πρόδωσα πως ο χαρισματικός Δημήτρης Λιγνάδης που ανέλαβε δυναμικά το…τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου,θα…χτυπήσει Επίδαυρο το καλοκαίρι σκηνοθετώντας τους σπουδαίους «Πέρσες».

Ένα καλοκαίρι μετά την συγκλονιστική ερμηνεία του στον «Οιδίποδα Τύραννο», κατεβαίνει εκ νέου στο αργολικό θέατρο, με το…ρόλο του σκηνοθέτη αυτή τη φορά σε ένα έργο που λατρεύει και υπήρχε πάντα σε αυτά που ονειρευόταν να ανεβάσει.

Στην υποσχόμενη παράστασή του-που θα είναι μία από τις δύο καλοκαιρινές του Εθνικού, μαζί με τις κατά Παπασπηλιόπουλο «Λυσιστράτη»- έχει κλείσει,όπως επίσης…πρόδωσα για Άτοσσα την σπουδαία Λυδία Κονιόρδου και προχωράει στα…μαγειρέματά του με προσοχή.Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μόλις βρήκε ένα ακόμα δυνατό …κομμάτι για το «παζλ»της διανομής! Για τον γερό ρόλο του Αγγελιαφόρου έκλεισε τον ταλαντούχο, βραβευμένο Αργύρη Πανταζάρα που βλέπει τις…μετοχές του να χτυπάνε κόκκινο αυτόν τον καιρό με την προσωπική επιτυχία που κάνει στην σειρά «Κόκκινο ποτάμι». Ηθοποιός άξιος με γερές «νίκες»στο σανίδι ο Πανταζάρας πριν … κατηφορίσει Επίδαυρο θα «χτυπήσει»στο «Chicago»του Γιάννη Κακλέα στο «Ολύμπια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ