Ο Πολυδερόπουλος πλάι σε Λαζόπουλο- Χαϊκάλη-Σολωμού στο «Βρε καλώς τους»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΚόκκινο χτύπησαν οι…μετοχές του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά τις εντυπωσιακές συμμετοχές του στις σειρές «Μπρούσκο» και–κυρίως-«Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο ηθοποιός έγινε…μήλον της έριδος για πολλούς θιασάρχες κι ήταν ο «δαιμόνιος» Κώστας Σπυρόπουλος που τον «έκλεισε» για το σπαρταριστό «Toc-Toc» του δίνοντάς του την ευκαιρία να πετύχει την καλύτερή του θεατρική του ερμηνεία σε αυτό.

Και ενώ το σαρωτικότατο «Toc-Toc» ετοιμάζεται να … περιοδεύσει ανά την Ελλάδα πριν γυρίσει στο «Ήβη»κάθε Δευτέρα-Τρίτη, ο νεαρός ηθοποιός «έκλεισε» κι άλλη θεατρική δουλειά!

Σύμφωνα με πληροφορίες μου θα τον δούμε στο «Βρε καλώς τους» που θα ανεβάσει στο θέατρο «Βρετάνια» ο Πέτρος Φιλιππίδης, πλάι στους έμπειρους Λάκη Λαζόπουλο-Παύλο Χαϊκάλη και την καίρια Μαρία Σολωμού.

«Μαραθώνιος» τον περιμένει τον χειμώνα, αλλά εκείνος χαίρεται που θα υπάρχει σε δύο τόσο ενδιαφέρουσες παραγωγές! Τι ρόλο θα παίξει στο «Βρε καλώς τους» μη μου το ρωτάς, ιατί δεν κάνει να στο προδώσω! Θα’ ναι πάντως γερός,όπως έμαθα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ