Και “Χρυσάνθεμα” και “Coups de foudre” από την Κοτσοβούλου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Η ακάματη καλλιτεχνικά Αλίνα Κοτσοβούλου πετυχαίνει double score φέτος αφού κερδίζει κοινό και ειδήμονες στον καλαίσθητο Καιρό των χρυσανθέμων της που σκηνοθέτησε με δεινότητα η Κίρκη Καραλή (τελευταίες παραστάσεις 14, 18 και 25/1 στο Άλφα Ιδέα, τρέξτε!) και παράλληλα καταχειροκροτείται στο El Convento Del Arte όποτε χτύπα σε αυτό! Το επόμενο ραντεβού με το κοινό της εκεί είναι την Τρίτη στο πλαίσιο της ενότητας «Προσωπικά» του… μαιτρ Πάνου Αμαραντίδη.

Η Αλίνα Κοτσοβούλου συναντά μουσικά τον Κωνσταντίνο Παγιάτη υπό την καλλιτεχνική μπαγκέτα του Αμαραντίδη και μας ξεναγεί στα τραγούδια που ερωτεύτηκε με το πρώτο άκουσμα, στα τραγούδια που την έκαναν να ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Μια βραδιά με τραγούδια που ερωτευτήκαμε και αγαπήσαμε.

Μια ατμοσφαιρική παράσταση στον υπέροχο χώρο του El Convento Del Αrte με τραγούδια από Leonard Cohen, Edith Piaf, Lara Fabian, Cole Porter,μέχρι Κώστα Λιβαδά, Μάνο Ελευθερίου, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Χατζηνάσιο και Σουγιούλ! Τίτλος της μουσικής παράστασης της;

“Coups de foudre”και λέω να σπεύσουμε! Όπως προτείνω να μην χάσετε και τον δυνατό καιρό των χρυσανθέμων του υπέροχου Μάνου Ελευθερίου στο Άλφα-Ιδέα! Η Κοτσοβούλου κέρδισε δυο απαιτητικά στοιχήματα και έπονται και άλλα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ