«Κόλαση» με την…πρώην του Σπυρόπουλου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΠοια …πρώην; Τι …κόλαση έγινε και είμαι διακοπές; Τι έχασα; Θες να με τρελάνεις μόλις πάω να αποφορτιστώ; Τι «έσκασε» ξαφνικά για τον Σπυρόπουλο; Προσωπικά ή επαγγελματικά; Μην με σκας. Πάρε ανάσα και πες. Οκ. Ναι, το ξέρω πως είναι ακόμα στην Κέρκυρα ο Κώστας μετά της Χριστίνας του [Πολίτη] και των παραγωγών Κεντ και Κατσαρίδη. Φυσικά και το ξέρω αφού από εκεί…ήρθε το πουλάκι που μου είπε πως ο πολυσχιδής καλλιτέχνης θα συνεργαστεί τον χειμώνα με τις Θεατρικές Σκηνές τους με την σπαρταριστή κωμωδία «Η πρώην γυναίκα της ζωής μου» της Μπαλασκό. Ναι, ξέρω και θα’χει τρεις παρτενέρ. Τι; Βρήκε τη μικρότερη; Πένυ Αγοραστού; Ωραία, έβγαλα και είδηση. Είναι κοντά στο να «κλείσει» και την ηθοποιό που θα παίξει την ψυχίατρο κι υπάρχουν τρία φαβορί; Μμμμμ, μόνο αυτό έχεις; Δεν έχεις κανένα όνομα απ’τα φαβορί; Όχι ακόμα; Οκ πάμε στο φλέγον θέμα τώρα.

Τι; Έχουν πέσει δεκάδες ονόματα για την… πρώην του που’ναι έγκυος επτάμιση μηνών και …επιστρέφει δυναμικά στη ζωή του, στο τραπέζι των συσκέψεων; Και υπάρχει τρελό ενδιαφέρον; Φυσικά και υπάρχει. Θες να … καταλήξεις κάπου γιατί είμαι διακοπές-στο τονίζω ξανά. Α, οκ, ενώ έχει λίστα τρελή, θέλει κάτι πιο… μπαμ, κάτι πιο ιδιαίτερο και δυνατό; Περιμένει λοιπόν το …κατάλληλο τηλεφώνημα από την ιδανική… πρώην; Κι εγώ στη θέση του θα το περίμενα, αν και η νυν του είναι η αδυναμία μου [Πολίτη, αν σε μπέρδεψα].

Μμμμ, οκ ελήφθη το μήνυμα. Δεν ησυχάζει αν και ζει στον … παράδεισο-δες Love Rock-αν δεν βρει την κατάλληλη και ικανότερη παρτενέρ. Οκ, όσες με διαβάζουν, ας σπεύσουν να τον βρουν. Θες με κινητό, θες… κολυμπώντας ως την παραλία του Love Rock, δεν θα το λύσω και αυτό εγώ. Πάντως γίνεται “κόλαση” για να βρεθεί η καλύτερη… πρώην. Όταν μάθεις πες μου…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ