Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 02/11/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Πολύς… θόρυβος γίνεται τελευταία για το τι μέλει γενέσθαι με τη «Νίκη» που ετοιμάζεται για τον Ελληνικό Κόσμο. Έσκασαν φήμες πως υπάρχουν προβλήματα οικονομικά μα και καλλιτεχνικά, πως αποχώρησε από την δουλειά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, πως …μετακομίζει σε άλλη θεατρική στέγη και με άλλη παραγωγή.

Πολλά τα «σενάρια», αλλά ποια είναι η αλήθεια; Έγκυρες πηγές μου λένε ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα –όλα, λίγα υπήρχαν, μου λένε ξεπεράστηκαν και με την Παπακωνσταντίνου- Ο Σταμάτης Φασουλής με τον Γιώργο Λύρα ολοκλήρωσαν από ό,τι έμαθα τη διασκευή του συγκλονιστικού  μυθιστορήματος του Χρήστου Χωμενίδη και θα ξεκινήσουν άμεσα οι αναγνώσεις για το ανέβασμά του στην σκηνή σε σκηνοθεσία φυσικά του ίδιου του Φασουλή και με ισχυρότατο θίασο… Τέλος καλό, όλα καλά; Το εύχομαι!

 

 

 

 

Και ενώ ακόμα δεν έχει γίνει η πρεμιέρα της νέας σειράς του «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…» ο άξιος Λευτέρης Παπαπέτρου σχεδιάζει με προσοχή το επόμενο «χτύπημά» του. Όχι, δεν θα γράψω πάλι για μετακομίσεις του με την τηλεοπτική ρευστότητα που υπάρχει -αν κι άκουσα πως σε περίπτωση που… αναγεννηθεί το Mega θα επιστρέψει τρέχοντας σε αυτό!-,αλλά για μια βαθιά του επιθυμία.

Όπως έμαθα από έγκυρη πηγή σχεδιάζει το επόμενο τηλεοπτικό του χτύπημα να γίνει με δραματική σειρά κι όχι με κωμωδία και πάλι! Δραματική και με στοιχεία… θρίλερ, μου λένε για την ακρίβεια και έχω να σου πω πως θέλω κολασμένα να δω ένα τέτοιο «στοίχημά» του. Αναμένουμε…

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ