Η Ζέτα σε… νοσοκομείο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Όχι, μην ανησυχείτε από τον τίτλο που έβαλα στο κομμάτι που αφορά την λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που ανέλαβε στο γερό «Κάτω Παρτάλι»!

Απλώς «παίζω» με μια ακόμα είδηση που έμαθα για την ακάματη καλλιτεχνική ηθοποιό. Πρώτος σας… πρόδωσα ότι η Μακρυπούλια θα παίζει τη σύζυγο του Θανάση [Λεωνίδα Καλφαγιάννη] και πρώτος τώρα έρχομαι να σας αποκαλύψω ότι τα πρώτα της γυρίσματα θα γίνουν σε ιδιωτικό νοσοκομείο μια κι εκεί θα νοσηλεύεται ο Θανάσης- σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκεί θα δούμε και σε ρόλο νοσοκόμας την καλή Στέλλα Γκίκα.

Τώρα το σε ποιο νοσοκομείο θα γίνουν τα συγκεκριμένα γυρίσματα κρατείται μυστικό,για να μην … πλακώσουν κάμερες και παπαράτσι! Σίγουρο θεωρείται ότι η Ζέτα θα είναι η πρώτη που θα μπει με τον Καλφαγιάννη σε γυρίσματα μια και μέσα στο Δεκέμβρη θα πρέπει να ανέβει στην Θεσσαλονίκη για τις εκεί παραστάσεις του «Ήρθες και θα μείνεις». Πάμε και στο πότε θα ακουστεί το πρώτο πάμε για το νέο κύκλο;Μπορεί να συζητιόταν έντονα ότι τα νέα γυρίσματα για την σαρωτική σειρά «Κάτω Παρτάλι» θα άρχιζαν στις 20 Νοεμβρίου,το πιθανότερο όμως είναι ότι αυτό θα συμβεί τουλάχιστον μια εβδομάδα μετά. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ