Ζήνα Κουτσελίνη: Ξέσπασε on air – «Είναι αντισυναδελφικό, μην το κάνετε»

Ενοχλημένη με δημοσιογράφους που δεν αναφέρουν την πηγή των θεμάτων τους, εμφανίστηκε η Ζήνα Κουτσελίνη  στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αφορμή για το ξέσπασμά της αποτέλεσε η υπόθεση του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια και φέρεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση βιασμού με θύμα τη 12χρονη από τον Κολωνό.

«Σε λίγο θα πάμε στην υπόθεση της 12χρονης που ξεκίνησε από αυτή την εκπομπή. Κάποιοι ξέχασαν να την αναφέρουν αλλά θα τους τα θυμίσω όλα εγώ σε πολύ λίγο. Εμείς πάντα θυμόμαστε όταν κάποιοι συνάδελφοι ξεκινούν κάτι», είπε η παρουσιάστρια, καθώς στην εκπομπή της τη Δευτέρα, ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε ότι 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο.

«Είναι όμορφο να σε καλούν άνθρωποι και να σου λένε ότι “μας πήραν από τον τάδε σταθμό και μας είπαν να αποφύγουμε να πούμε ότι ξεκίνησε από τη Ζήνα. Αυτό λέγεται συναδελφική αλληλεγγύη», ανέφερε, πετώντας τη σπόντα της on air.

«Δεν είναι ωραίο τηλεοπτικοί σταθμοί και εκπομπές να παίρνετε και να λέτε ότι δεν προέκυψε από την εκπομπή της Ζήνας. Και σήμερα θα προκύψει και κάτι άλλο, να θυμηθείτε ότι από εδώ ξεκίνησε. Ακόμη και αν το κρύψετε, εμείς ταπεινά θα σας λένε ότι δεν είναι ωραίο, είναι αντισυναδελφικό,

Έσκασε εδώ στην εκπομπή το θέμα. Το να παίρνει συνάδελφος και να μην λέτε ότι ξεκίνησε από τη Ζήνα αλλά από τον πατέρα της 14χρονης στεναχωριέμαι. Έχουμε αποδείξει ότι τα λέμε όλα. Εμείς λέμε τον κάθε συνάδελφο και την εκπομπή. Δεν είναι ωραίο αυτό, απλώς μην το κάνετε», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε όλα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ