Ζήνα Κουτσελίνη: Σοκαριστική αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία – Τι είπε για τον πατέρα της – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία για ακόμα μία φορά είχε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει βλέποντας τον πατέρα της να κακοποιεί την μητέρα της με φαλτσέτα.

«Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου. Ήμουν ένα παιδί και βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα, ήμουν παιδί κάτω στο πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί την σκότωνε μπροστά μου και πήρα την μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύτηκε ο απόπλους και πέρασε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και… πάλι από την αρχή», ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Και πρόσθεσε φανερά συγκινημένη: «Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα εγώ ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε την μάνα μου, ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες, σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα; Ποιος μιλούσε; Κανείς! Γιατί; Γιατί η κυρία Ελένη τον κύριο Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Τη Ζήνα όμως δεν την σκέφτηκε η κυρά Λένη, που ήταν ένα παιδί που έβλεπε κάτω τη μάνα του μαχαιρωμένη», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί νιώθει «ανήμπορη» να βοηθήσει τις κακοποιημένες γυναίκες που συναντάει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ