Η Ζήνα Κουτσελίνη ντύθηκε… ΠΑΣΟΚ

Στα πράσινα ντύθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη για την εκπομπή της “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η ίδια η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι ήθελε να στείλει μήνυμα με το χρώμα των ρούχων της. Όπως είπε η Ζήνα Κουτσελίνη αστειευόμενη “το έχετε πιάσει το υπονοούμενο ε; Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Κι έβαλα τα πράσινα γιατί όσο να ‘ναι, στο ζάπινγκ μένει το χρώμα”.

“Γιατί το ΠΑΣΟΚ είχε ποσοστά” σημείωσε, γελώντας.  “Είναι τρελή, που θα έλεγε και η μάνα μου” πρόσθεσε και επεσήμανε: “Θέλω τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ γενικότερα. Κι όταν έπεσε στην αντιπολίτευση, τι ποσοστά είχε!”

“Μέχρι το 2009, γιατί στη συνέχεια μας πήρε η κάτω βόλτα” ανέφερε συνεργάτης της.

“Εμείς έχουμε μπροστά μας πολύ μέλλον” απάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πρεμιέρα για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Τετάρτη. Υποδέχτηκε τον Δημήτρη Δαμιανό, την καταξιωμένη αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα, τον Πέτρο Κουσουλό, τον Δημήτρη Μαρέδη και τη Μαρία Παναγοπούλου-Χαρδαβέλλα, ενώ μίλησε με συγκινητικά λόγια για την απουσία του επί χρόνια συνεργάτη της εκπομπής της Γιώργο Καραίβάζ που έπεσε θύμα δολοφονίας τον Απρίλιο.

Τι είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ

“Θέλω να πω το εξής μιας και είμαστε παρόντες όλοι. Για εμάς σ’ αυτήν εδώ την εκπομπή πάντα ήταν και θα είναι ο Γιώργος Καραϊβάζ”, είπε η παρουσιάστρια και προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο για τον Γιώργο Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε πριν από πέντε μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ