Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, με θίγει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία»

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στις κάμερες για όσα ακούστηκαν μετά την ανακοίνωση του σταθμού για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της εν όψει της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές.

«Μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη άκουσα τον κύριο Θοδωρή Ρακιντζή να αφήνει αιχμές ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις και αφήνοντάς τους στο σκοτάδι. Βγαίνω, λοιπόν, δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το πουν», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είμαι άνθρωπος που παρουσιάζω επαγγελματικό ήθος. Αν για κάτι είμαι γνωστή είναι για το ότι είμαι ένα καλό παιδί του χώρου. Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν ή φερθεί άσχημα ή μιλήσει άσχημα ή ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου από τη θέση της παρουσιάστριας. Έχω υπερασπιστεί πολλές φορές συνεργάτες μου, έχω αποχωρήσει από projects για να υπερασπιστώ συνεργάτες μου. Τα παιδιά μπορούν να σας πουν το πόσο όμορφα μίλησα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Αυτή την αιχμή δεν θα την αφήσω να ανακυκλώνεται, αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, γιατί με θίγει πρωτίστως ως άνθρωπο και μετέπειτα ως επαγγελματία», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Δεν σκοπεύω να κινηθώ νομικά αλλά ο Θοδωρής Ρακιντζής μετέφερε μία πληροφορία που δεν ξέρω από πού και πώς του ήρθε. Είναι δυνατόν μία παρουσιάστρια να αποφασίσει για το αν θα κοπεί μία εκπομπή σε έναν σταθμό; Αν έχω αυτή τη δύναμη να γίνω καναλάρχης! Είναι δυνατόν να παρεμβαίνω ή να παίρνω αποφάσεις για τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι;», επισήμανε η Ελεονώρα Μελέτη εμφανώς ενοχλημένη.

 

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής. Οι σχέσεις μου με τα στελέχη του σταθμού είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές, τους έχω και μου έχουν εμπιστοσύνη, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι απαξιώνομαι», ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια του MEGA.

«Δεν νιώθω απαξιωτικά με αυτό το περιστατικό και το λέω γιατί είναι άδικο για τον σταθμό να ακούγεται κάτι τέτοιο. Το «MEGA Καλημέρα» μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, περάσαμε 3 υπέροχα χρόνια. Βρίσκομαι στο πλευρό των συνεργατών μου, με συγκίνησαν τα μηνύματά τους. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι τίτλο θέλει για το πρόωρο τέλος της εκπομπής μας», σημειώνει αμέσως μετά η Ελεονώρα Μελέτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ