“Ξαναχτύπησε” ο Πορτοσάλτε: Δεν βάζω βενζίνη – Πάλι θα γίνω hashtag; – “Βροχή” τα σχόλια στο Twitter

“Πάλι τα ίδια; Πάλι θα γίνω hashtag;” σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε όταν τέθηκε το θέμα της ακρίβειας στα καύσιμα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζουμε ότι είχε προκληθεί κύμα αντιδράσεων στις 23 Φεβρουαρίου για την αναφορά του δημοσιογράφου για την ακρίβεια στα καύσιμα και τους ανθρώπους που βγάζουν 500 ευρώ. “Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ” σχολίασε τότε.

Αμέσως άρχισε λογομαχία με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου, ο οποίος δήλωσε “Πώς θα το ελέγξεις; Ε, να μην έχουμε κυβέρνηση”.

“Δεν είναι θέμα κυβέρνησης” απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Δημήτρη Οικονόμου να σχολιάζει “άστο το αυτοκίνητο Άρη, μην ξεκινήσεις με τα αυτοκίνητα πάλι”.

“Μισό λεπτό, βρε φίλε Βαγγέλη, δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να βάζει…” ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να του απαντά “αν δεν μπορώ να ελέγξω την πανδημία, δεν μπορώ να ελέγξω την εξωτερική πολιτική, δεν μπορώ να ελέγξω την υγεία, δεν μπορώ να ελέγξω την βενζίνη…”.

“Δεν είναι αγορανομία η κυβέρνηση βρε φίλε” λέει ο Άρης Πορτοσάλτε, και λαμβάνει την απάντηση του δήθεν άναυδου Βαγγέλη Παπαδημητρίου “Αλήθεια;”.

-Βαγγέλης Παπαδημητρίου: Τι είναι τότε;

-Άρης Πορτοσάλτε: Σε ποιον κόσμο ζεις;

-Βαγγέλης Παπαδημητρίου: Τι είναι τότε;

-Άρης Πορτοσάλτε: Δεν μπαίνει τιμή ρε φίλε, μόνο εσύ με την πράξη σου. Μην βάζεις βενζίνη, μην πας!

-Βαγγέλης Παπαδημητρίου: Να μην βάζω βενζίνη;

-Άρης Πορτοσάλτε: Ούτε και εγώ!

-Βαγγέλης Παπαδημητρίου: Να μην βάζω βενζίνη αυτή είναι η άποψή σου;

-Άρης Πορτοσάλτε: Ναι, αυτό!

-Βαγγέλης Παπαδημητρίου: Παιδιά, με συγχωρείτε, δεν θέλω να ξαναζήσω τον Μεσαίωνα

-Άρης Πορτοσάλτε: Δεν βάζω βενζίνη εγώ, δεν βάζω!

Δείτε μερικά σχόλια από το Twitter για τα σχόλια του Άρη Πορτοσάλτε

 

 

Η πρώτη δήλωση που έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε

“Από την ώρα που υπάρχει μια κρίση που δεν περνάει από το χέρι μας, θα είναι ακριβότερα. Η μόνη λύση είναι σταματούμε να βάζουμε καύσιμα και προσπαθούμε να υπάρχει ανταγωνισμός” είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

“Την βενζίνη την βάζουν οι παραγωγικές ομάδες της κοινωνίας” τόνισε.

“Την βενζίνη δεν θα πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…” πρόσθεσε.

“Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;” σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Δείτε στο 8′ λεπτό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.