X-Factor: Διαγωνιζόμενος πήγε στις audition με μια… ταραντούλα – ΒΙΝΤΕΟ

Με έναν περίεργο κατοικίδιο πήγε στο X-Factor ο Ραφαήλ Λεμοντζής, ο οποίος όπως δήλωσε δεν θέλει να περνάει απαρατήρητος. 

Η παρουσία του νεαρού διαγωνιζόμενου, τα φούξια μαλλιά του, η ξεχωριστή του ενδυμασία έκαναν αίσθηση σε όλους από την πρώτη στιγμή. Όμως αυτό που ξεχώρισε περισσότερο από όλα ήταν η ταραντούλα που είχε μαζί του.

«Μπήκες και μας έχεις ψαρώσει ήδη» είπε στον Ραφαήλ ο Μιχάλης Κουινέλης. Ο κριτής ψάρωσε όμως ακόμα περισσότερο όταν ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι έχει φέρει μαζί του μία από τις ταραντούλες της συλλογής του, τη Ruby, που είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του.

Αμέσως, ο Μιχάλης Κουινέλης και η Μαρίζα Ρίζου πήγαν στο backstage για να δουν τον απρόσμενο επισκέπτη, που κρατούσε στα χέρια της χωρίς να φοβάται καθόλου η Κατερίνα Λιόλιου.

Ο Ραφαήλ Λεμοντζής ερμήνευσε το «Bad Guy» της Billie Eilish, αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές. «Είναι ολοφάνερο ότι χρειάζεσαι μαθήματα, δεν αντιλαμβάνεσαι την αρμονία» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ