X-Factor: Άφωνος ο Μουρατίδης με τον Άγγελο – «Παιδιά τελειώσαμε, βρήκαμε τον νικητή» – ΒΙΝΤΕΟ

Εξαιρετικές εμφανίσεις είχε το 4ο Live του X-Factor, με τον Άγγελο Αρχανιωτάκη να ξεσηκώνει το κοινό με το «Call me by your name».

Μετά το τέλος της ερμηνείας του, ο Άγγελος διθυραμβικά έλαβε σχόλιο από τους κριτές και αποθεώθηκε από τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τον έχρισε νικητή.

X-Factor: Η εμφάνιση του Άγγελου

«Ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ σήμερα ήταν για να σε δω από κοντά. Αν δεν ήθελα να είμαι μεροληπτικός, θα έλεγα “παιδιά τελειώσαμε, βρήκαμε νικητή”» είπε ο Νίκος Μουρατίδης. Και πρόσθεσε: «Είσαι εξαιρετικός. Υποστήριξες άψογα το ντύσιμό σου, την κινησιολογία σου, και το τραγούδι που το είπε εξαιρετικά. Είσαι σπάνια περίπτωση. Το ξέρεις;».

«Θεωρώ ότι είστε διεθνών προδιαγραφών. Αυτό που θα έκανα εάν ήμουν μάνατζέρ σας, θα άλλαζα το λουκ για να είναι συνεπές με αυτό που είστε πραγματικά», ήταν η συμβουλή του Ηλία Ψινάκη.

«Ο Άγγελος είναι πιο κοντά στον εαυτό του αυτή τη στιγμή. Είμαι περήφανη γι’ αυτόν, δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που σε ακούσαμε στην οντισιόν, είναι μεγάλη μου χαρά που δουλεύουμε μαζί» είπε συγκινημένη η Μαρίζα Ρίζου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ