Βινύλιο: Αυτός είναι ο λόγος που η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο

Ο Αντώνης Κανάκης έδωσε τη δική του απάντηση στις συνεχείς ερωτήσεις των τηλεθεατών μέσω του Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης, σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Βινύλιο».

«Μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και μας ρωτάτε τι θα γίνει με το Βινύλιο και έχετε απόλυτο δίκιο. Εχθές με την πρεμιέρα ξεχάσαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε το Βινύλιο, ξέρουμε πόσο πολύ το αγαπάτε κι εσείς… οπότε μη βαράτε, ακούστε μας πρώτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Πήραμε την απόφαση φέτος τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα να μην το βγάλουμε στον αέρα και ο λόγος είναι ο εξής. Το Βινύλιο είναι μία εκπομπή που έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα μέχρι στιγμής. Στην αρχή ξεκίνησε με εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά πήγαμε στα unplugged της μουσικής, μετά πήγαμε σε εκείνα τα πάρτι, μετά στο YouTube και μετά στα αφιερώματα», ανέφερε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

«Επειδή όμως νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουμε στα χέρια μας τη θεματολογία που θα θέλαμε να έχουμε, προτιμήσαμε να μην βγάλουμε το Βινύλιο φέτος, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Μετά θα δούμε, γιατί θέλουμε να πάμε το Βινύλιο στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι το επόμενο στάδιο θα το δείτε, το ετοιμάζουμε.

«Για την ώρα δεν θα βγει οπότε τις Παρασκευές νομίζω θα είναι το παιχνίδι Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος, δεν είμαι σίγουρος. Πάντως δεν θα είναι το Βινύλιο στον αέρα», κατέληξε στο μήνυμά του ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ