ΒΙΝΤΕΟ-Η Γερμανού αποχαιρέτησε το κοινό

ΒΙΝΤΕΟ-Η Γερμανού αποχαιρέτησε το κοινό

Τίτλοι τέλους, για την φετινή σεζόν, έπεσαν το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται». Η άκρως επιτυχημένη βραδινή εκπομπή του ANT1 έριξε αυλαία και η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές δίνοντας ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την καταπληκτική σεζόν που χαρίσατε σε αυτή την εκπομπή. Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που με έκαναν πραγματικά ευτυχισμένη, που δοκίμασα τις δυνάμεις μου σε αυτό το όνειρο που έγινε πραγματικότητα εδώ στον ΑΝΤ1 για πρώτη σεζόν. Να ευχαριστήσω τον Γιάννη Λάτσιο που με εμπιστεύτηκε, πραγματικά σε ευχαριστώ Γιάννη μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία, αφού ευχαρίστησε αναλυτικά όλους τους συνεργάτες της, με χιουμοριστική διάθεση τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Θέμη Μερτύρη για τα 76 φίλτρα που έβαλε στις κάμερες. Έχουμε βγάλει και ονόματα στα φίλτρα… το φίλτρο Κλάρα, Τζούλια, το φίλτρο Μπέττυ…».

Μάλιστα, η ίδια έκανε αποφώνηση λέγοντας: «Και όπως λένε τα θερινά σινεμά, ραντεβού τον Σεπτέμβριο, η Γερμανού θα ξανάρθει».

 

 

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ