ΒΙΝΤΕΟ-Η “έκρηξη” του Παπαδάκη

ΒΙΝΤΕΟ-Η “έκρηξη” του Παπαδάκη

Έντονο ήταν το ξέσπασμα του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη, με αφορμή την τηλεφωνική παρέμβαση του υφυπουργού Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος σχολίασε το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων της εκπομπής σχετικά με το κοινωνικό μέρισμα των 8 ευρώ.

Σχολιάζοντας την είδηση που μετέδωσε νωρίτερα η εκπομπή, ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο θέμα των 8 ευρώ, που ανέδειξε το ρεπορτάζ, σας είπα ότι δεν έχει δημοσιευθεί και δεν το γνωρίζω αυτό, διότι δεν έχει κλείσει, κατά την άποψή μου, το θέμα. Μην λαμβάνετε ως δεδομένο ότι αυτή είναι η τελική απόφαση».

Η τοποθέτηση του υφυπουργού Εργασίας είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του κ. Παπαδάκη, ο οποίος με έντονο ύφος επισήμανε: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Εγώ που το βρήκα; Μου το έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να κάνω προπαγάνδα; Το είδα κάτω από το μαξιλάρι ή είναι διαρροή από κάπου; Εγώ κάνω προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και κατά της κυβέρνησης; Εγώ είμαι αναξιόπιστος δημοσιογράφος; Εγώ έτσι το έβγαλα, για να κάνω τηλεθέαση και να παίζω με τον ανθρώπινο πόνο ή είναι διαρροή από κάποιο υπουργείο;».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

ΒΙΝΤΕΟ-Το δώρο του Κοντογιαννίδη στον Παπαδάκη

Ακριβοπούλου: Αποχωρώ για λόγους αξιοπρέπειας

ΒΙΝΤΕΟ-Η έκρηξη του Καμπουράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ