ΒΙΝΤΕΟ-Επεισοδιακός διάλογος Ευαγγελάτου-Φελώνη

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισοδιακός διάλογος Ευαγγελάτου-Φελώνη

 

Την έντονη αντίδραση του Νίκου Ευαγγελάτου προκάλεσε η δήλωση του Γρηγόρη Φελώνη ότι δεν υπήρξαν “μπουνιές και καρεκλιές” μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι στην Ιπποκράτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Φελώνης, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος, δέχθηκε επίθεση από τον γραμματέα Νομαρχιακής Α’ Πειραιά Γιάννη Αξαρλή.

«Σέβομαι το ρεπορτάζ, αλλά αυτά που γράφονται και λέγονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, δεν συνέβησαν αυτά τα πράγματα, δεν υπήρξαν διαπληκτισμοί και χτυπήματα», τόνισε ο κ. Φελώνης προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος απάντησε:

«Λέτε ψέματα. Αναλαμβάνω το βάρος των λεγόμενων μου και θα σας παρακαλέσω να με εγκαλέσετε στην δικαιοσύνη που σας αποκαλώ ψεύτη. Γιατί το επεισόδιο έγινε, οι μπουνιές έπεσαν. Την επιβεβαίωση την είχα από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που αν με προκαλέσετε θα πω τα ονόματά τους. Σας προκαλώ να με προκαλέσετε».

«Σας  προκαλώ», αποκρίθηκε ο κ. Φελώνης με τον Νίκο Ευαγγελάτο να ανταπαντά: «Τον κ. Κουκουλόπουλο εννοώ για να μιλάμε με ονόματα και διευθύνσεις».  

 

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Παραλίγο ξύλο στο ΠΑΣΟΚ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ