Βάιος Σύρρος: Φεύγει από το STAR έπειτα από 23 χρόνια – “Δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε”

Ο Βάιος Σύρρος αποχωρεί από την τηλεόραση του STAR έπειτα από 23 χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στα social media.

Ο Βάιος Σύρρος σημείωσε μεταξύ άλλων πως πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι του STAR μία εβδομάδα μετά το Πάσχα του 1999 και αποχωρεί και πάλι ημέρες Πάσχα, 23 χρόνια μετά.

“Αφήνω πίσω μου μόνο γλυκιές αναμνήσεις, υπέροχες εμπειρίες, σκληρή δουλειά, ξενύχτια, πολλά ξενύχτια, αγωνίες, ένταση, αποκλειστικότητες, πρωτιές… αλλά κυρίως πολλούς και καλούς συναδέλφους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες” έγραψε στην ανάρτησή του και πρόσθεσε ακόμη ότι “αισθάνομαι πραγματικά από τους πολύ τυχερούς στο χώρο της δημοσιογραφίας, που συνεργάστηκε με εξαιρετικούς επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα και πολύ καλά παιδιά και τον εννοώ”.

Η ανάρτηση του Βάιου Σύρρου

Ήρθε η ώρα… Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια στην τηλεόραση του STAR, ήρθε πλέον η ώρα του αποχωρισμού. Αφήνω πίσω μου μόνο γλυκιές αναμνήσεις, υπέροχες εμπειρίες, σκληρή δουλειά, ξενύχτια, πολλά ξενύχτια, αγωνίες, ένταση, αποκλειστικότητες, πρωτιές… αλλά κυρίως πολλούς και καλούς συναδέλφους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γίναμε αδέλφια όλα αυτά τα 23 χρόνια, είμαστε μαζί σχεδόν από μικρά παιδιά.

Με τα χρόνια πολλοί από μας γίναμε γονείς με παιδιά και κάποιοι γύρω μου παππούδες πλέον. Μια μεγάλη οικογένεια με τα καλά της και κάποιες φορές, γιατί όχι και με τα στραβά της, όπως άλλωστε όλες οι ζωντανές οικογένειες. Αισθάνομαι πραγματικά από τους πολύ τυχερούς στο χώρο της δημοσιογραφίας, που συνεργάστηκε με εξαιρετικούς επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα και πολύ καλά παιδιά και το εννοώ.

Ήταν μια βδομάδα μετά το Πάσχα του 1999 όταν πέρασα για πρώτη φορά το κατώφλι του STAR στον Ταύρο. Σήμερα, 23 ολόκληρα χρόνια μετά, πάλι ημέρες Πάσχα είναι. Ένα μεγάλος κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό συμβολισμό. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στο star, που μου στάθηκε όσο ελάχιστοι στην μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασα πριν κάποια χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τώρα. Παιδιά, δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε!!!”

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.