Τζούλια Νόβα: Το υπερπολυτελές σπίτι της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό – ΒΙΝΤΕΟ

Την πόρτα του υπερπολυτελούς σπιτιού της άνοιξε στον ALPHA η Τζούλια Νόβα. Το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης», ξενάγησε στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό και μεγάλο σπίτι της την κάμερα του «Happy Day».

Το σπίτι της διαθέτει cinema, ένα τεράστιο σαλόνι από τις 50 αποχρώσεις του γκρι, ένα υπέροχο μεγάλο τζάκι, γυμναστήριο και ατελιέ, καθώς όπως είπε, η Τζούλια ζωγραφίζει.«Κάποιες στιγμές που μελαγχολώ πιάνω το πινέλο..Με κάνει και αισθάνομαι πιο ανάλαφρα και πιο όμορφη»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τρεις μέρες μου πήρε να στολίσω το δέντρο μου», είπε η Τζούλια Νόβα τονίζοντας ότι « έχω αποφασίσει ότι δεν θα μεγαλώσω ποτέ, γι΄αυτό και βλέπεις τόσα πολλά αρκουδάκια». Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε στον σύντροφό απαντώντας σε όσους σχολιάζουν τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν. «Συνήθως λένε ότι για να είμαι με έναν άνθρωπο που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία, πρέπει να είμαι μία γυναίκα ελευθέρων ηθών. Απορώ πως γίνεται κάποιος να σκεφτεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Μόνο και μόνο ότι είμαι με έναν άνθρωπο που είμαστε όλο το 24ωρο μαζί, δεν θέλω να είμαι χωριστά από εκείνον, φαίνεται ότι υπάρχει αγάπη μεταξύ μας», δήλωσε η Τζούλια Νόβα.

Πηγή Βίντεο: zappit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ