Τζεφ Μοντάνα: Η όλο νόημα ανάρτησή της μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Σε μια ανάρτηση όλο νόημα προχώρησε η Τζεφ Μοντάνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για εκείνη πριν μπει στην δικαστική αίθουσα την Παρασκευή.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε αναφέρει, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” στον ANT1, ότι “Βλέπω και αυτόν τον μαντράχαλο, που είναι δύο μέτρα -πώς τον λένε; Τζεφ; – να κάνει δηλώσεις και να λέει πως είναι μάρτυρας. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει σε αυτήν την υπόθεση, κι εγώ δεν γνώριζα το πραγματικό του όνομα. Ούτε γνώριζα ποιος είναι βέβαια. Βλέπω έναν δίμετρο εδώ πέρα ο οποίος δεν ντρέπεται να λέει ότι ο Λιγνάδης που είναι και 50 τον βίασε; Τον βλέπω να λέει ότι είναι και μάρτυρας στην υπόθεση. Καμία σχέση δεν έχει. Το επώνυμό του είναι Ασημακόπουλος, δεν είναι στον κατάλογο των μαρτύρων και δεν έχει εξεταστεί και ποτέ. Και έρχεται εδώ, τα κανάλια τον φιλοξενούν, είδα να δίνει και συνέντευξη, μου έκανε και εξώδικο”.

Η δημοσίευση που έκανε η Τζεφ Μοντάνα

Έτσι, η Τζεφ Μοντάνα ανέβασε αργότερα στο γνωστό social media ένα στόρι, στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά «Μαζί μου ασχολείσαι». Ωστόσο, δεν διευκρίνισε σε ποιον απευθύνεται με την φράση αυτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ