Τροχός της Τύχης: Η Στέλλα κέρδισε το αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/05) το τηλεπαιχνίδι του Star, «Τροχός της Τύχης» έκρυβε μια σπουδαία έκπληξη για το τηλεοπτικό κοινό, καθώς βρέθηκε παίκτρια, για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, να κερδίσει το αυτοκίνητο.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κούβελα πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Στέλλα, η οποία κέρδισε ένα Nissan Juke!

Από την αρχή, κιόλας, του παιχνιδιού η Στέλλα βρισκόταν στην πρώτη θέση και παρά τις προσπάθειες των συμπαικτών της, δεν κατάφεραν να την πλησιάσουν. Έτσι, η παίκτρια ήταν η νικήτρια και πήγε στον τελικό συγκεντρώνοντας 2.670€.

Εκεί, αποφάσισε να πάρει τον φάκελο με το νούμερο 17. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν έχει κάποια αίσθηση γι’ αυτό το νούμερο και η Στέλλα του απάντησε με αυτοπεποίθηση ότι σε αυτό τον φάκελο θα είναι το αυτοκίνητο! Και πράγματι, η σιγουριά και η αισιοδοξία της επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά!

Η Στέλλα έλυσε και τον γρίφο του τελικού «Ρόφημα αμυγδάλου» στην κατηγορία «Στο super market» και ο Πέτρος της ανακοίνωσε ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του «Τροχού της Τύχης» και πως κέρδισε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Nissan Juke!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ