Το βραχιόλι της φωτιάς: Ο απαγορευμένος έρωτας της Ζακλίν κλυδωνίζει την οικογένεια Κοέν

Η νέα σειρά της ΕΡΤ «Το βραχιόλι της φωτιάς» έρχεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου με νέο επεισόδιο στις 22:00.

Το βραχιόλι της φωτιάς: Όσα θα δούμε το Σάββατο 18/02

Επεισόδιο 4ο: Ο 45χρονος Ιωσήφ κινείται ανάμεσα στο παρόν με την οικογένειά του και στις μνήμες του παρελθόντος, όταν ο Ηλίας γίνεται αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, ο Δαβίδ που έχει φύγει στην Παλαιστίνη τούς στέλνει νέα του, και ο Ιωσήφ νιώθει τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα.

Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις στον νέο κλυδωνισμό της οικογένειας, με τη μεγάλη του αδελφή, Ζακλίν, να αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, προκειμένου να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτά της με τον χριστιανό Κωνσταντίνο Δήμου.

Δείτε το τρέιλερ

Η νέα δραματική σειρά εποχής «Το βραχιόλι της φωτιάς», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου, που έγραψαν το σενάριο, μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο στις 22:00.

Ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, ενσαρκώνει τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων τέλους υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

Το βραχιόλι της φωτιάς: Φωτογραφικό υλικό του 4ου επεισοδίου

Το βραχιόλι της φωτιάς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ