Το Survivor επέστρεψε – Η εντυπωσιακή έναρξη του reality επιβίωσης

Το Survivor έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΙ και οι παίκτες ρίχτηκαν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το “απόλυτο” έπαθλο.

Η άφιξη του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο ήταν μοναδική, καθώς ο παρουσιαστής καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ελικόπτερό του!

«”Γεια σας, είμαι ο Γιώργος Λιανός και βρίσκομαι στη Δομινικανή Δημοκρατία. Το “Survivor”, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης μόλις ξεκίνησε. Δύο ομάδες. Μαχητές και διάσημοι. 24 άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους έχουν έρθει εδώ με έναν και μόνο κοινό σκοπό, τη νίκη” ανέφερε.

Οι παίκτες των διασήμων και των μαχητών βρίσκονταν ακριβώς από κάτω από τον Γιώργο Λιανό, πάνω στα οχήματά τους. Οι νέοι παίκτες του Survivor έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μέσα από τις οποίες τόνισαν ότι θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην κορυφή.

Ύστερα κατέφτασαν στην παραλία του Αγίου Δομίνικου όπου και συνάντησαν για πρώτη φορά τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έδωσε τον λόγο στον καθένα ξεχωριστά ώστε να συστηθούν στο τηλεοπτικό κοινό.

Survivor: Η εισαγωγή του Γιώργου Λιανού και η άφιξη Διασήμων και  Μαχητών στην παραλία 

Survivor: Οι Διάσημοι συστήνονται – Η γαλλική αργκώ, ο ανταγωνισμός και το τζιν

Survivor: Οι Μαχητές συστήνονται – Το… παγκάκι, ο “βασιλιάς” και η ταβέρνα

 </strong

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ