Το STAR για το νέο δελτίο ειδήσεων

Το STAR για το νέο δελτίο ειδήσεων

“Το δελτίο ειδήσεων του Star αλλάζει παρουσιαστές, μορφή και περιεχόμενο” αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου του STAR και συνεχίζει:

“Η Μάρα Ζαχαρέα παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και ο Νίκος Χατζηνικολάου κεντρικός σχολιαστής, θα παρουσιάζουν και θα αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Μαζί τους, οι  έμπειροι δημοσιογράφοι Σταύρος Λυγερός, Κάτια Μακρή, Γιώργος Κουβαράς,Κώστας Στούπας, θα σχολιάζουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και θα ενημερώνουνγια όλα τα ζητήματα, που μας απασχολούν.

Σταύρος Λυγερός

Έχει εργασθεί ως κοινοβουλευτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη», ως πολιτικός και διπλωματικός ρεπόρτερ και αρθρογράφος στο περιοδικό «Αντι», στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη», «Επενδυτής» και από το 1989 μέχρι το 2012 στην «Καθημερινή».

Επίσης έχει εργασθεί ως σχολιαστής στους ραδιοσταθμούς «Κανάλι 15», «Αντένα» και «ΣΚΑΪ».

Σήμερα εργάζεται ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «RealNews» και στο περιοδικό «Επίκαιρα», ως σχολιαστής στον «Real FM».

Είναι συγγραφέας 10 βιβλίων και δεκάδων μελετών για την ελληνική εσωτερική και εξωτερική πολιτική σε ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα.

Κάτια Μακρή

Ραδιοφωνική παραγωγός στον «Real Fm» και πολιτική συντάκτρια στη «Real News».

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1991 στην εφημερίδα «Έθνος», συνέχισε στην  «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» και το 2009 εντάχθηκε στη «Real News».

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, κάλυψε πολλά και σημαντικά θέματα στο εξωτερικό, όπως τους δύο πολέμους στη Γιουγκοσλαβία, τη δίκη Οτσαλάν,τους σεισμούς της Τουρκίας. Το 2000 εντάχθηκε στο πολιτικό ρεπορτάζ. Το 2003 ξεκίνησε καθημερινές, ραδιοφωνικές εκπομπές στην αρχή στον «Flash» στη συνέχεια  στον «Αlpha 9,89» και τώρα στον «Real Fm» με ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο στις 12 το μεσημέρι.

Στην τηλεόραση, συνεργάστηκε με τους “Φάκελους” του Αλέξη Παπαχελά στο Mega (2001-2002) και το 2007 εντάχθηκε, στο δυναμικό του Alter ως σχολιάστρια, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά μηνιαία και εβδομαδιαία περιοδικά. Είναι πτυχιούχος ευρωπαϊκής ιστορίας, απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου Αθηνών στην κλασική κιθάρα και μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Γιώργος Κουβαράς

Ο Γιώργος Κουβαράς, έχει μακρά θητεία στο πολιτικό ρεπορτάζ τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο.

Εργάζεται από το 1989 έως και σήμερα στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στην οποία υπήρξε επί πολλά χρόνια διευθυντικό στέλεχος και βασικός αρθρογράφος.

Στο ραδιόφωνο εργάστηκε με καθημερινές εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας στον «Αθήνα 9,84», στον «Flash», τον «City» ενώ στην τηλεόραση παρουσίαζε την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο «Κόντρα» και τις εκπομπές «ΝΕΤ Σαββατοκύριακο» και «ΝΕΤ στα Γεγονότα» στη Δημόσια Τηλεόραση.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών, έχει Μάστερ Δημοσιογραφίας από το CityUniversity του Λονδίνου και είναι υπότροφος του ιδρύματος Eisenhower.

Κώστας Στούπας

Ο Κώστας Στούπας από το 1993 έχει εργαστεί: στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Επενδυτής» ως Οικονομικός Συντάκτης,  στο μηνιαίο περιοδικό «Κεφάλαιο» και στην καθημερινή οικονομική εφημερίδα «Ημερησία»  ως αρχισυντάκτης.

Από το 2005-2008 ως Διευθυντής Σύνταξης της ιστοσελίδας «imerisia.gr». Το 2000-2001 συμμετείχε σαν σχολιαστής στην κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή του MegaChanel «Ευρώ».

Από το 2008 μέχρι σήμερα εργάζεται ως αρθρογράφοςστην εβδομαδιαία εφημερίδα «RealNews» και συνεργάζεται με τον «RealFM», την ιστοσελίδα οικονομικής ενημέρωσης «Capital.gr» και την εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Κεφάλαιο».

 

Τις προηγούμενες ημέρες το Star ετοίμασε και θα προβάλλει σήμερα (Δευτέρα 2/9), το τρέιλερ του ανανεωμένου κεντρικού δελτίου ειδήσεων, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16/9.

«Πρωταγωνιστές» του τρέιλερ οι  Μάρα Ζαχαρέα και Νίκος Χατζηνικολάου, σε μία παραγωγή, που δίνει το στίγμα της νέας εποχής στον τομέα ενημέρωσης του καναλιού.

Φέτος το χειμώνα, το Star στοχεύει τη θέση, που δικαιωματικά του ανήκει στο τηλεοπτικό τοπίο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ