Το Spiegel για το πρωτοσέλιδο της Real News

Το Spiegel για το πρωτοσέλιδο της Real News

 

Tης Φαίης Καραβίτη

 

Για «θερμή» υποδοχή που ετοιμάζουν τα ελληνικά συνδικάτα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κάνει λόγο το Spiegel στην ιστοσελίδα του, στην οποία φιλοξενείται το σημερινό πρωτοσέλιδο της Real News με την φράση «Κύριε Σόιμπλε, φέρτε πίσω τα κλεμμένα!».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι γενικότερα ο ελληνικός Τύπος είναι επικριτικός σε ό,τι αφορά την επίσκεψη του κ. Σόιμπλε την Πέμπτη στην Αθήνα, αλλά σημειώνει ότι οι πιο σκληροί τόνοι προέρχονται από την Real News, η οποία θέτει το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται ακόμη ότι ο κ. Σόιμπλε δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η επίσκεψή του στην Αθήνα θα συνέπιπτε με το σοβαρότερο «κρας-τεστ» της κυβέρνησης Σαμαρά για την ψήφιση του πολυνοσμοσχεδίου για το Δημόσιο και φιλοξενεί δήλωση της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία τονίζει ότι η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα και η κυβέρνηση δεν μπορεί να εμποδίζει τις διαμαρτυρίες, ενώ διαβεβαιώνει ότι η χώρα παραμένει ένας ασφαλής και ιδεώδης τουριστικός προορισμός. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ